To je to što me zanima!

Obljetnica Oružanih snaga RH: Vojarne su otvorile svoja vrata

Povodom svečanog obilježavanja Dana Oružanih snaga Republike Hrvatske i Dana hrvatske kopnene vojske, te 25. obljetnice formiranja Oružanih snaga, hrvatske su vojarne otvorile svoja vrata
Vidi originalni članak

Svi koji su željeli, mogli su doći i razgledati kako izgleda krug vojarne i s kojim vozilima, naoružanjem i drugom opremom raspolaže Hrvatska vojska.

POGLEDAJTE VIDEO: Dan otvorenih vrata u Kningu i Požegi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Posjetitelji su u srijedu mogli razgledati izloženo naoružanje, borbenu i neborbenu tehniku te opremu postrojbi Oružanih snaga RH u vojarnama 'Benkovac' u Benkovcu, 'Bilogora' u Bjelovaru, 'Eugen Kvaternik' u Gospiću, '123. brigade HV ' u Požegi, vojarni 5. gardijske brigade 'Slavonski sokolovi' u Vinkovcima, 'Našice' u Našicama, vojarni 3. gardijske brigade 'Kune' u Đakovu, 'Kralj Zvonimir' u Kninu, 'Pukovnik Predrag Matanović' u Petrinji, vojarni 'Tuškanac' u Zagrebu, na području parka Kralja Držislava u Osijeku, u gradskom parku u Slunju te na području parkirališta ispred Doma HV-a u Karlovcu.

U petak će se održati dani otvorenih vrata u splitskoj gradskoj luci (Zapadna obala), te u luci Pula (Carinski gat), a u subotu će se održati dan otvorenih vrata u vojarni „Zemunik“ u Zemuniku.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • _vatrogasac_ 20.01.2018.

    Kakvih glupih komentara ima... "pokazujete djeci oružje ajmeeee neeeee" ovakve stvari su normalna događanja u svim državama i vojskama svijeta koje imaju poštovanje prema svojoj vojsci.

  • zeleos 26.05.2016.

    kad su ti srbi prvi susjedi moras od malena znat sa oruzijem

  • 26.05.2016.

    Čestitke pripadnicima hrvatskih oružanih snaga!

Komentiraj...
Vidi sve komentare