To je to što me zanima!

Oborio Amerikanca, Francuza i Rusa i osvojio je četiri zlata

Senadu Mujagiću ovo su bile sedme policijske igre i najuspješniji je natjecatelj svih vremena. Osvojio je zlatne medalje na Svjetskim policijskim igrama u New Yorku
Vidi originalni članak

Došli Rus, Francuz i Amerikanac na Svjetske policijske i vatrogasne igre u New York. Natjecali su se u hrvanju. No nisu računali da će iz Hrvatske doći Senad Mujagić (50). Oborio ih je. U svim stilovima, grčko-rimskom i slobodnom. Uzeo im je zlato u obje discipline, Rus, Francuz i Amerikanac nisu imali nikakve šanse. I još je tome pridodao dva zlata u dizanju utega. 

U 24sataExpressu možete pročitati sve o bogatoj sportskoj karijeri Senada Mujagića. Otkrijte i što je rekao o Svjetskim policijskim igrama te što mu je smetalo u ogranizaciji.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • laky777 21.09.2011.

    svaka cast kapa do poda!!!

  • El Loco 21.09.2011.

    Bravo za hrvata senada..haha

  • the_business 21.09.2011.

    Bilo organizirano natjecanje svih policija svijeta u pustinji, te tako medju njima bili i Hrvati. Pobjedu nosi ona policija koja u sto kracem vremenu pronadje devu i doveze je na finish. Startali svi, a jedino se Hrvati vratili za 30 minuta sa slonom. Slon sav isprebijan, krvari iz svih rupa .. Hrvati komisiji : Evo gospodo komisija, mi smo nasli devu. Komisija : Ali gospodo, to nije deva, to je slon. A slon : NISAM, NISAM, majke mi, DEVA SAM !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare