To je to što me zanima!

Obožava se penjati na stijene i sa sobom obično vodi kćer (2)

U životu se treba riskirati. Neki će možda reći da ja riskiram i više nego je potrebno, ali sam svjesna svega, objasnila je Menna, cura koja obožava ekstremne sportove
Vidi originalni članak

Menna Pritchard (26) iz Velike Britanije obožava ekstremne sportove, a pogotovo penjanje po stijenama. Uglavnom nosi zaštitnu kacigu, a sa sobom vodi i dvogodišnju kćer Ffion. Djevojčica na fotografijama koje je Menna objavila na svom blogu ne nosi kacigu, već je samo zavezana majci za leđa.

- Život se vrti oko riskiranja. Neki će možda reći da ja riskiram i više nego je potrebno, ali sam svjesna svega i na sve pazim dok se s kćeri penjem po stijenama - rekla je Menna. 

Fotografije svojih avantura je objavila i na svom blogu. Objasnila je da nikako nije mogla pasti sa stijena jer ih je kolega cijelo vrijeme osiguravao zaštitnim užem. Menna ističe i da se ne penje visoko dok je kćer s njom, javlja Daily Mail.

Djevojka inače živi u Walesu, gdje i studira, a rekla je kako to što ju javnost osuđuje zbog penjanja s kćeri samo znači da su ljudi jako nervozni. Nakon što je objavila fotografije oglasilo se i Britansko planinarsko društvo te su upozorili roditelje da takvi pothvati mogu biti ubojiti.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • brpljok 05.02.2012.

    eto što ti je život hoćeš imati dijete nemožeš glede neplodnosti, hoćeš usvojiti jednu nesretnu bebu, nedaju ti, a ova štraca se pentra i ne misli da joj malo fali da izgubi to predivno biće, ehh britanka što reć

  • viviann 04.02.2012.

    To me podsjeca na onog idiota koji je skijao s bebom, pa kad je pao beba je slomila vrat.

  • PapaŠtrumpf 04.02.2012.

    Socijalne službe u Britaniji funkcioniraju slično našima, očito i tamo primaju plaću za nerad

Komentiraj...
Vidi sve komentare