To je to što me zanima!

Obračun u Rijeci: Potukli su se HDZ-ovci, imaju lakše ozljede

Hrvoje Burić, gradski vijećnik HDZ-a te kandidat stranke za gradonačelnika Rijeke i Petar Mance, suprug HDZ-ove gradske vijećnice sukobili su se prošli četvrtak
Vidi originalni članak

Hrvoje Burić, gradski vijećnik HDZ-a u Rijeci te kandidat te stranke za gradonačelnika Rijeke na prošlim lokalnim izborima i Petar Mance, suprug također HDZ-ove gradske vijećnice Tee Čaljkušić-Mance su se potukli prošli četvrtak, piše Jutarnji list. 

Sukob je završio lakšim tjelesnim ozljedama kod obojice. Policija za prekršaj iz članka 13. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira sumnjiči 49-godišnjaka (Mancea, op.a.) koji je fizički napao 46-godišnjaka (Burića, op.a). 

Osim takozvane mjere opreza zabrane približavanja, uspostavljanja i održavanja veze s Burićem, protiv Mancea redovnim putem slijedi podnošenje optužnog prijedloga Prekršajnom sudu u Rijeci

Mance i Burić su pak novinarima ispričali oprečne verzije o sukobu. 

>>> Više pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 40

  • smijmo se 03.12.2013.

    Ma tucite se, ali malo jače, hahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaa

  • Lina39 03.12.2013.

    A tko im je trener ?

  • 03.12.2013.

    U HDZ- u postoje opcije da se izazove pobuna članova. Jedni su Šeksovci, a drugi su Karamarkovci. Šeksove snage žele destabilizirati Karamarka. Žele unutarstranačke izbore. Žele za predsjednika HDZ-a dovesti Prgometa ili Plenkovića, tvrdeći da bi novi predsjednik ojačao HDZ i tada bi na parlamentarnim izborima uspjeli pobijediti Kukuriku koaliciju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare