To je to što me zanima!

Obračun u Trogiru: Mobitel u džepu zaustavio metak

Trojica braće svađali su se s vlasnikom kafića oko parkirališta. Blaženko D. (49) izvukao je u tučnjavi nož, a jedan od braće je pucao na njega
Vidi originalni članak

Višemjesečna susjedska svađa trojice braće Alfreda (39), Antona (41) i Palušija B.(54) sa supružnicima Blaženkom (49) i Marijom D. (49) u srijedu oko 20.20 sati kulminirala je pucnjavom. Alfred je nakon svađe i naguravanja ispalio metak u Blaženka pred njegovim kafićem Tudor u Trogiru. Metak je zaustavio mobitel u džepu hlača i, začudo, Blaženko nije ranjen. Njegova supruga Marija još je u šoku, a Alfred je s braćom ubrzo priveden na kriminalističku obradu. Oduzet mu je nelegalni pištolj s 4 metka, a pred kafićem je pronađena i čahura.
- Nekad smo s Pavlom bili veliki prijatelji, a od prije pola godine ne pričamo zbog imovinsko-pravnih nesuglasica oko jedne nekretnine u blizini, koju smo na kraju i riješili. Sinoć je došao tražiti da pustimo parkirati u slijepu ulicu kraj kafića  motocikle njihovih turista, što je nemoguće jer bi nas potpuno zakrčili. Nismo pristali. Ubrzo su trojica braće došla u kafić, počela vikati, vrijeđati i tražiti mi muža. Pozvala sam policiju - ispričala je Marija D., dan nakon sukoba, dok joj je muž davao izjavu u policiji.
Nakon što su ljutita braća upala u kafić, iz stana iznad spustio se Blaženko i započela je žestoka svađa.
- Kad mi je suprug vidio da je Alfred izvadio pištolj, otrčao je u kafić po kuhinjski nož. Nešto je puklo, a ni on ni ja nismo shvatili da je Alfred pucao na njega, a kamoli da je pogođen u mobitel. U to su se umiješali susjedi i razdvojili nas, a braća su otišla u svoju kuću za turiste koja je blizinu - kazala je Marija.
Mobitel koji je Blaženku spasio život izuzet je zajedno s nožem od 21 cm za kojim je posegnuo. Alfredu slijedi prijava za pokušaj ubojstva, a ostaloj dvojici braći, inače poznatoj zlatarskoj obitelji u Trogiru, i Blaženku D. prekršajne prijave za remećenja javnog reda i mira.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • edinjo 04.06.2009.

    srića daje mobitel bija prvi model nokije iz 95 godine

  • JAX 04.06.2009.

    a ja prolazio tom ulicom 5 min prije pucnjave i nisam nista primijetio

  • Gatsby 04.06.2009.

    Teljefon je bio najnoviji ELJĐI -čokoljate i ima da ga pljati inače krv će da padne :p

Komentiraj...
Vidi sve komentare