To je to što me zanima!

Obračunali se na ulici: Jedan ozlijeđen u pucnjavi u Splitu

Muškarac koji je pucao navodno je u bijegu, ali policija te tvrdnje ne želi komentirati dok traje istraga. Svjedoci tvrde da je prema ranjenom muškarcu ispalio više hitaca
Vidi originalni članak

Ispred kafića Vatra u Velebitskoj ulici u Splitu oko 13 sati žestoko su se obračunala dvojica muškaraca. Prvo su se posvađali, a potom je jedan izvadio pištolj. Aleksandar Dimitrov (43) zvani Aco Rus počeo je bježati preko ulice, inače vrlo prometne. Napadač je ispalio nekoliko hitaca za njim pogodivši ga u natkoljenicu. Zbog prostrjelne rane Aco Rus je završio u splitskom KBC-u.  

- Vozio sam se na motoru, upravo sam bio u blizini i vidio sam pucnjavu. Mogao je netko stradati, odmah preko puta je autobusna stanica - rekao nam je jedan očevidac. 

Ubrzo nakon Hitne, na mjesto događaja stigla je i policija kako bi napravila očevid.  Blokirali su Velebitsku ulicu te preusmjeravali promet, kao i pješake. Navode da je počinitelj u bijegu policija nije htjela komentirati jer, kako nam je rekla glasnogovornica policije Antonela Lolić, kriminalistička istraga je u tijeku. 

Zbog čega je došlo do obračuna zasad nije poznato, a policija moli svjedoke da im se jave.

Aco Rus je poznati splitski redar koji je nakupio dosta prijava, njih preko 65, zbog nedozvoljenog držanja oružja, iznuda i prijetnji. 

Idi na 24sata

Komentari 183

  • Fjaka_1 10.04.2013.

    Ma pogodija ga zalutali metak ???

  • Keksolino 10.04.2013.

    Meni je fora kako uvijek REDARI noćnih klubova budu tako bogati i eksponirani..

  • alpinist 10.04.2013.

    divlji zapad,sreća da nije nitko od građana stradao

Komentiraj...
Vidi sve komentare