To je to što me zanima!

Orban: Ako bude potrebno, mađarska vlada će štititi MOL

Ako bilo tko dovede u pitanje integritet MOL-ovih zaposlenika, mi ćemo na to uvijek odgovoriti, rekao je Orban na postavljanju kamena temeljca nove MOL-ove tvornice
Vidi originalni članak

Kompanija nije suočena s izazovima koje ne bi mogla riješiti, u MOL-u je sve u redu, rekao je Zsolt Hernadi, a mađarski premijer Viktor Orban dodao kako će vlada, ako bude trebalo, zaštiti MOL, pišu mađarski mediji. Orban i Hernadi zajedno su položili kamen temeljac za novu tvornicu MOL-ove podružnice TVK na sjeveroistoku Mađarske. 

Orban je rekao kako je MOL ''perjanica nacionalne industrije''

- Ponosni smo na njega, jako ga cijenimo i po potrebi ćemo ga zaštititi. Ako bilo tko dovede u pitanje integritet MOL-ovih zaposlenika, mi ćemo na to uvijek odgovoriti. No, tkogod sklopi savez s MOL-om, sklapa jak strateški savez i s mađarskim narodom - izjavio je Orban, objašnjavajući kako su kroz državni udio u vlasništvu, vlasnici MOL-a i mađarski građani, prenosi HRT.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • MI-MA 17.10.2013.

    ako bude potrebno i Hrvatska Vlada će Vam pomoći u tome.

  • optimistika 16.10.2013.

    Dol Mađari štite svoje Hrvatske vlasti rasprodaju svoje eto ko je tu lud

  • zenga2 16.10.2013.

    Hadezeovci i ostala banda pročitajte ovo, oni će štiti svoju firmu a vi svi skupa samo prodajete i zadužujete državu i građane.Kada je HDZ rasprodavao državu i to sa velikim popustom nitko bije izašao na ulice svi smo šutili i "imali Hrvatsku".Sada kada jedemo govna isto šutimo.Pa šutite i dalje, možda kod Sanadera na nagradnoj igri "Oslobodite Sanadera " dobijete čokoladu.Čujem da ima i nova igra "Tko će za 1 minutu razbiti više ploča na ćirilici " dobije pivo od 1 L. Pa narode zadovoljite se s igricama to je ionako danas hit .

Komentiraj...
Vidi sve komentare