To je to što me zanima!

Obrat u Kosorovoj glavi: 2011. vlast HDZ-a zvao mafijaškom

Prije četiri godine na vlasti u Zadru bio je HDZ i HSS te je Darinko Kosor tog 27. studenog 2011. godine poručio Zadranima da ''više neće morati živjeti u strahu''
Vidi originalni članak

Iako je prije četiri godine uoči parlamentarnih izbora predsjednik HSLS-a Darinko Kosor na temu svojeg prezimena na skupu u Zadru izjavio kako bi mu ''stvarno bilo neugodno da se preziva Kalmeta ili Sanader'', danas je njegova stranka dio Domoljubne koalicije koju predvodi Karamarkov HDZ. 

U koaliciji su još i HSS, HSP dr. Ante Starčević, BUZ, Hrast, HDZ i ZDS. 

Prije četiri godine na vlasti u Zadru bio je HDZ i HSS te je Kosor tog 27. studenog 2011. oštro poručio Zadranima da ''više neće morati živjeti u strahu''. Tadašnju zadarsku HDZ-ovu vlast nazvao je ne samo lošom nego i mafijaškom koja je ''pokrala sve što se moglo pokrasti''. 

Željko Mršić/PIXSELL

Borba za mjesta u Saboru retoriku je uvelike promijenila pa je Darinko Kosor, i dalje čelnik HSLS-a, krajem rujna 2015. u Vukovaru potpisao koaliciju sa strankom bez koje se, govorio je nekad, ''ne može zaposliti ni čistačica''. 

Marko Mrkonjić/PIXSELL
Idi na 24sata

Komentari 386

  • ŽeljkoMedić 14.10.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • ivič 14.10.2015.

    čudno na portalu več dugo na početku plusevi od sredine bilo koji komentar sve minusi!

  • kamen sa srca 14.10.2015.

    Političari su fleksibilniji od suncokreta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare