To je to što me zanima!

Obukao se u radnika Zrinjevca: Bandić pokosio travu i odjurio

Zagrebački gradonačelnik, kojeg je sud danas oslobodio optužaba u "Aferi štandovi", stigao je odjeven u radnika "Zrinjevca": Gurao je kosilicu, neki ljudi su mu zviždali...
Vidi originalni članak

Novoobnovljeni Trg žrtava fašizma u Zagrebu danas u 17 sati i službeno je otvoren i to prvom košnjom trave koju je obavio Milan Bandić.

Zagrebački gradonačelnik, kojeg je sud danas oslobodio optužaba u "Aferi štandovi", stigao je odjeven u radnika "Zrinjevca": Gurao je kosilicu i koso travu. Neki ljudi su mu zviždali dok su mu drugi davali podršku.

POGLEDAJTE VIDEO:

U jednom trenutku došlo je i do fizičkog obračuna između prosvjednika i okupljenih iz pratnje gradonačelnika, koji su na prosvjednike reagirali uzvicima „Bravo Milanu Bandiću“ i pljeskom.

Nakon što je obavio posao, Bandić nije davao izjave. Samo je, vidno uzrujan. sjeo u automobil i otišao s Trga.

'IMA PRAVO DATI NOVCE UDRUZI' Afera 'štandovi': Milan Bandić i svi ostali oslobođeni su optužbi

Na otvorenje su došli i članovi inicijative "Vratite magnoliju" koji su na svom Facebooku napisali: 

"Kosilice se pale! Posljednje pripreme za svečano otvaranje. Gradonačelnik će sigurno biti dobre volje nakon oslobađajuće presude. Dođite! Možda šampanjac poteče u šarenoj fontani!"

Inicijativa je posljednjih mjeseci upozoravala da se nisu poštovale procedure niti slušala struka pri uređenju Trga. Naime, podsjetimo, iz parka oko Meštrovićevog paviljona iščupana su stabla, među njima i magnolija po kojoj su prosvjednici i nazvali svoju inicijativu. 

Bandić nakon 'džamije' otišao na dječji rođendan

Nakon performansa na Trgu žrtava fašizma, Milan Bandić otišao je na sedmi rođendan Kristijana Beganovića. Kupio mu je bicikl i upisao ga u Dinamo.

Idi na 24sata

Komentari 278

  • kurcoglu 21.10.2018.

    Lik iz Pogane Vlake vlada Zagrebom skoro 20 godina...i nakon svih afera opet glasaju za njega. E pa nije problem u njemu. Jednom kad ode s vlasti, tek tada ce se znati kolika je lopina bio...

  • Zlatan.balkanac@gmail.com 20.10.2018.

    Bravo. Neka si im pokazao kako se to radi..

  • lamdaj 20.10.2018.

    Briga vuka, što ofce misle o njemu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare