To je to što me zanima!

Obuljen o izjavi Škore: 'To su pitanja teška za svaku ženu'

Stajalište da se silovana žena, ako zatrudni, mora dogovoriti s obitelji što će učiniti, Škoro je iznio tijekom jučerašnjeg sučeljavanja s Gordanom Jandrokovićem u organizaciji Večernjeg lista
Vidi originalni članak

Ministrica kulture Nina Obuljen Koržinek u četvrtak je  izjavila da se o pravu žene na pobačaj treba raspravljati s puno više dostojanstva referirajući se na izjavu čelnika Domovinskog pokreta Miroslava Škore da se silovana žena, ako zatrudni, mora dogovoriti s obitelji što će učiniti.

- To su pitanja vrlo teška za svaku ženu. Mislim da toj temi treba prilaziti s puno više promišljanja o integritetu i osjećajima žena - odgovorila je Obuljen Koržinek uoči sjednice Vlade upitana za komentar Škorinog stava o pobačaju.

Stajalište da se silovana žena, ako zatrudni, mora dogovoriti s obitelji što će učiniti, Škoro je iznio tijekom jučerašnjeg sučeljavanja s Gordanom Jandrokovićem u organizaciji Večernjeg lista.

ŠOKANTNA IZJAVA Škoro o pobačaju: Ako silovana žena zatrudni, mora se s obitelji dogovoriti što će učiniti

Upitana je li joj sporna ta Škorina izjava, Obuljen Koržinek je rekla kako su joj sporne  "mnoge izjave gospodina Škore i ljudi oko njega". 

Miroslav Škoro danas je, nakon što je ta njegova izjava  izazvala niz reakcija, izjavio da mu se imputira i izjave izvlače iz konteksta jer nema ništa drugo što bi se prigovorilo njemu ili listi koalicije Domovinskog pokreta.

REAGIRALA NA IZJAVE Divjak o Škori i Raspudiću: To je sadističko ponižavanje žena

Nina Obuljen Koržinek, treća na HDZ-ovoj izbornoj listi u 1. izbornoj jedinici,  rekla je i kako očekuje argumentiranu predizbornu kampanju u kojoj će se govoriti o programima, o postignućima i viziji.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 18.06.2020.

    nitko još nije riješio putanje šta je nastalo prije kokoš ili jaje.....pola je a pola nije za abortus...od toga nastaju svađe...na to pitamje netreba niti odgovarati jer češ pogriješiti..

  • salkomalo 18.06.2020.

    Istog tren kad MUŠKARAC bude imao pravo odbit očinstvo i sve što isto nosi (npr. alimentaciju) pogotovo muškarac kojeg žena prevari u braku a on nemože ne-priznat to dijete tada SVAKA žena ima pravo odlučit što će nparvit sa tim malim živim bićem u sebi.

  • fift 18.06.2020.

    draga obuljen vaša stranka nije ništa bolja,neznam kako vas nije sramota i vas i škoru i raspudića

Komentiraj...
Vidi sve komentare