To je to što me zanima!

Oca seksualnog zlostavljača (50) zalila benzinom i zapalila

SAD: Nina Holbrook (30) je zatim srela susjeda, rekla mu da je zapalila oca te pokazala 'palčeve gore'. Naletjela i na ujaka i njemu odmah rekla što je učinila
Vidi originalni članak

Nina Holbrook (30) prolila je po svom ocu seksualnom zlostavljaču benzin, zapalila ga i ostavila da izgori, priopćila je policija u Indiani. Dok je izlazila iz očeve kuće srela je susjeda i pokazala mu 'palac gore' te s osmjehom rekla da je spalila oca. 

Carl Holbrook (50) je osuđen za dva seksualna zlostavljanja 1995. te 2007. godine kada je završio u zatvoru. Prošlog petka je sjedio pred svojom kućom čekajući posjetitelja. Naišla je Nina i pozvala ga unutra kako bi razgovarali. U spavaćoj sobi ga je zapalila. Dok je vrištao, ona je ležerno odšetala iz kuće i srela ujaka koji je dolazio u posjet Carlu. 

- Spalila sam ga, kratko je rekla ujaku Harveyu Holbrooku. Ovaj je odmah pozvao hitnu, no Carl je od težine ozljeda preminuo u bolnici. Policija još ne zna točan motiv iza ubojstva, a nisu mogli reći ni za kakve točno seksualne zločine je Carl bio osuđen. Nina je u pritvoru, javlja Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 101

  • Nina75 20.07.2011.

    Ona je to napravila ali kaznila i samu sebe...sad ce ona zbog tog manijaka u zatvor.Ja kazem ovako : nediraj u govno,jer ono smrdi samo od sebe !

  • user_53681 20.07.2011.

    koja mentalno zdrava osoba može zapaliti i ubiti osobu i pokraj toga, smijati se?!

  • nana hihihi 19.07.2011.

    svaka joj cast...neka je!!!! treba joj dati nagradu za to.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare