To je to što me zanima!

Očistili su kuću strave u kojoj je sin ubio i raskomadao mamu

Kuću u Osijeku zatvorili su nakon što je Dražen Požežanac ubio i raskomadao majku. Zid u kuhinji prekriven krvlju, stvrdnuti kruh, razbijen prozor, užasan smrad...
Vidi originalni članak

Koliko je prizor bilo strašan, najbolje govori to što su policajci koji su prije šest i pol godina došli na poziv susjeda provjeriti razloge buke morali na bolovanje. Ubojica Dražen Požežanac (35) dočekao ih je u majici prepunoj krvi i pozvao ih da uđu. Ono što su vidjeli u kući u Osijeku bilo je previše i za policijsku očevidnu ekipu jer su svakih nekoliko minuta morali izlaziti. Bilo im je zlo. Dražen je u siječnju 2005. godine ubio i raskomadao majku. Dijelove tijela razbacao je po cijeloj kući. Susjedi pričaju da se Dražen počeo mijenjati dvije godine prije tragedije i to ‘otkrivši’ kladionice. Ulicom su odjekivali urlici iz kuće u kojoj je pratio kretanje rezultata na teletekstu. Majka mu je morala odlaziti u kladionicu uplaćivati listiće za klađenje. Počeo ju je tući. Postao je toliko agresivan prema njoj da je nesretnica morala bježati iz kuće kroz prozor.

On je na psihijatrijskom liječenju, a kuća je do ponedjeljka bila zatvorena. Zid u kuhinji prekriven krvlju, stvrdnuti kruh, razbijen prozor, džungla u dvorištu, neizdrživ smrad i štakori - tako je kuća izgledala u ponedjeljak.

- Nadam se da će nakon čišćenja i deratizacije prestati naš strah od zaraze koja vlada iz ovog dvorišta i kuće. Psa su mi već nekoliko puta ugrizli štakori - rekao je susjed Filip Welzer, koji je svjedočio na policiji u noći brutalnog ubojstva.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • deny_os 05.07.2011.

    Bitno da se u bolnicama štedi i ljudi kojima je potrebno zadržavanja odjebu i pošalju kući. Da su ga zadržali na vrijeme majka bi bila živa.

  • zelot 05.07.2011.

    Očistili? Trebali su dovesti bager i sravniti je sa zemljom, a na tom mjestu napraviti dječje igralište i park za mlade.

  • tatamlata 05.07.2011.

    Gdje su sad oni koji uvijek komentiraju sa "ludi Ameri" ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare