To je to što me zanima!

'Očito je da policija laže, žele prevariti cijeli hrvatski narod'

Borovec i Karamarko žele praviti nered i cirkus te varati hrvatski narod. 'Taj špijunčina je mogao sve navode iz prijave provjeriti u roku od 24 sata', kaže Linić
Vidi originalni članak

Saborski zastupnik Slavko Linić je u utorak gostovao na 24sata TV-u te je komentirao optužbe za ratno profiterstvo. Kazao je kako ga nisu pozvali na obavijesni razgovor u policiju jer je očito da glasnogovornik policije laže. Ističe kako varaju čitav hrvatski narod. Linić je rekao kako se ometa rad DORH-a te se remeti cijeli rad pravosuđa. Ističe kako je prijava došla u policiju koja inzistira da se puste te informacije u javnost, a u to pokušavaju uplesti i pravosuđe. Smatra kako nije normalno da se na taj način dezinformira javnost. 

Linić kaže kako je oružje naručila riječka policija, a ne on kojeg sada terete da je zatajio novac, točnije 830.000 nekadašnjih njemačkih maraka. Kaže kako su oružje namjeravali kupiti u Sloveniji, ali su ih čelni ljudi u slovenskoj vladi pokušali prevariti. ističe kako su oružje na kraju kupili i to drugim novcem, a prvi novac koji im je isplaćen za kupnju su vratili na račun.

- Borovec i Karamarko žele praviti nered i cirkus te varati hrvatski narod. Taj špijunčina je mogao sve navode iz prijave provjeriti u roku od 24 sata - kaže Linić. Dodaje kako se Grbićevo ime pojavilo u nekoliko afera, a on je premijerki Kosor ponudio njegovu glavu kako bi sačuvao svoju. Naglašava kako je Grbić u stanju napraviti sve samo da sebe spasi.

- Karamarku je osnovni cilj da ne dozvoli SDP-u da omogući Hrvatima bolji  život. Njega zovem špijunčinom. Na žalost, bio je jedan od čelnika tajnih službi dok je SDP bio na vlasti. Dok smo skupa radili nismo se razumjeli, a kasnije je Hrvatska dobila Uskok - kazao je Linić. Smatra kako premijerka koristi Karamarka i Grbića za obračun sa SDP-ovcima. Tvrdi da Karamarko prijeti ljudima i ometa ih u radu, a dodaje i kako je želja premijerke da se obračuna s političkim neistomišljenicima.

Linić smatra da je Grbić gurao policiju u Rijeci da što prije izbaci vijesti o navodnom ratnom profiterstvu u javnost, samo kako bi se dodvorio Kosor. Kaže kako je sada baš iskrsnula prijava, a već 20 godina se zna za tu kupnju oružja za koju ga optužuju. 

- Tvrdim da se ometa pravosuđe. Sada to čine Karamarko i Grbić te Borovec. Mislim da je upravo sada vrijeme da reagiraju predsjednik države te saborsko povjerenstvo - zaključio je Slavko Linić.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • borivoje 18.05.2011.

    Liniću gledo sam Vas jučer na TV Bujici i vjerujem da je ono što ste rekli istina. Neču glasati za Vašu stranku ali Vama želim sve najbolje.

  • Ivan000 18.05.2011.

    svi ste vi isti...

  • pleter111 18.05.2011.

    Opt ja da je sLinič muljator je ali da su i ovi drugi jesu,,,cjela naša vlada i cjeli sabor svi su oni isti ,,,,,zašto su svi zajedno protiv utvrđivanja porijekla imovine ,,zašto im nepaće da se vidi što su imali 90 i 91 godine a što imaju sada tu su istomišljenici ,,,i jedni i drugi su papci koji su pokrali naš narod i ovo malo što je još ostalo i to če da pokradu prije nego što dođemo u EU u koju nečemo nikada da uđememo,,barem se nadam jer smo onda tek nadrapali,,zna se kome paše EU siritonji ne ,,,pa vi glasajte i protestirajte i dalje po ulicama a šta kad se njih makne koga čemo onda dobiti da nas gazi i tlaći,,gdje je alternativa šta radi oporba z,,,zašto se niko iz svih tih stranaka nije pojavio na prosvijedima i poveo narod ,,,ZAPITAJTE SE MALO

Komentiraj...
Vidi sve komentare