Obavijesti

News

Komentari 58

'Očito je da policija laže, žele prevariti cijeli hrvatski narod'

'Očito je da policija laže, žele prevariti cijeli hrvatski narod'
4

Borovec i Karamarko žele praviti nered i cirkus te varati hrvatski narod. 'Taj špijunčina je mogao sve navode iz prijave provjeriti u roku od 24 sata', kaže Linić

VIDEO

Saborski zastupnik Slavko Linić je u utorak gostovao na 24sata TV-u te je komentirao optužbe za ratno profiterstvo. Kazao je kako ga nisu pozvali na obavijesni razgovor u policiju jer je očito da glasnogovornik policije laže. Ističe kako varaju čitav hrvatski narod. Linić je rekao kako se ometa rad DORH-a te se remeti cijeli rad pravosuđa. Ističe kako je prijava došla u policiju koja inzistira da se puste te informacije u javnost, a u to pokušavaju uplesti i pravosuđe. Smatra kako nije normalno da se na taj način dezinformira javnost. 

Linić kaže kako je oružje naručila riječka policija, a ne on kojeg sada terete da je zatajio novac, točnije 830.000 nekadašnjih njemačkih maraka. Kaže kako su oružje namjeravali kupiti u Sloveniji, ali su ih čelni ljudi u slovenskoj vladi pokušali prevariti. ističe kako su oružje na kraju kupili i to drugim novcem, a prvi novac koji im je isplaćen za kupnju su vratili na račun.

- Borovec i Karamarko žele praviti nered i cirkus te varati hrvatski narod. Taj špijunčina je mogao sve navode iz prijave provjeriti u roku od 24 sata - kaže Linić. Dodaje kako se Grbićevo ime pojavilo u nekoliko afera, a on je premijerki Kosor ponudio njegovu glavu kako bi sačuvao svoju. Naglašava kako je Grbić u stanju napraviti sve samo da sebe spasi.

- Karamarku je osnovni cilj da ne dozvoli SDP-u da omogući Hrvatima bolji  život. Njega zovem špijunčinom. Na žalost, bio je jedan od čelnika tajnih službi dok je SDP bio na vlasti. Dok smo skupa radili nismo se razumjeli, a kasnije je Hrvatska dobila Uskok - kazao je Linić. Smatra kako premijerka koristi Karamarka i Grbića za obračun sa SDP-ovcima. Tvrdi da Karamarko prijeti ljudima i ometa ih u radu, a dodaje i kako je želja premijerke da se obračuna s političkim neistomišljenicima.

Linić smatra da je Grbić gurao policiju u Rijeci da što prije izbaci vijesti o navodnom ratnom profiterstvu u javnost, samo kako bi se dodvorio Kosor. Kaže kako je sada baš iskrsnula prijava, a već 20 godina se zna za tu kupnju oružja za koju ga optužuju. 

- Tvrdim da se ometa pravosuđe. Sada to čine Karamarko i Grbić te Borovec. Mislim da je upravo sada vrijeme da reagiraju predsjednik države te saborsko povjerenstvo - zaključio je Slavko Linić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 58
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Sin (28) izbo majku (68) u kući. Susjedi u šoku: 'Ovo je mirna ulica, strašno je što se dogodilo'
HOROR U VRAPČU

Sin (28) izbo majku (68) u kući. Susjedi u šoku: 'Ovo je mirna ulica, strašno je što se dogodilo'

Nesretnu ženu napao je u subotu u jutarnjim satima u domu na zapadu Zagreba. Uhićen je, a o motivima policija zasad ne želi spekulirati