To je to što me zanima!

Ocjena Vlade: Milanović malo popularniji, Čačić na dnu liste

Premijer Zoran Milanović popravio je osobni rejting i sada je opet na preko 50 posto. Njegov konkurent Tomislav Karamarko uživa potporu 28 posto te je na dnu liste
Vidi originalni članak

Predsjednik Ivo Josipović i dalje je najpopularniji političar u zemlji, dok je prvi potpredsjednik Vlade Radimir Čačić uvjerljivo najomraženiji, pokazuju rezultati Crobarometra, redovitog istraživanja koje agencija Ipsos Puls provodi za Novu TV.

Premijer Zoran Milanović popravio je osobni rejting i sada je opet na preko 50 posto, točnije 51 posto pozitivnog imidža. Njegov konkurent Tomislav Karamarko uživa potporu 28 posto birača i na dnu je liste popularnosti. 

Predsjednik Ivo Josipović ima potporu 79 posto građana. Na drugom mjestu je Dragutin Lesar s potporom od 57 posto birača, potom Ivan Grubišić s 55 posto. Boris Šprem ima potporu 50 posto građana. Svi spomenuti bilježe rast popularnosti u prošlom mjesecu. Osim Radimira Čačića, koji je dobio tek 14 posto, nepopularan je Ivan Jakovčić koji politiku napušta s potporom od 26 posto. 

Inače, kolovoz je prvi mjesec od siječnja u kojem Vladina politika doživljava blagi porast potpore birača.

Idi na 24sata

Komentari 127

  • cromata 27.08.2012.

    kolko tebi treba ponavljat MAJKO MILA, da to sam napiso samo za VAS koji pljujete non stop na svaku dobru vijest, po politicarima, sportasima, svima ali bas svima samo pljujete, zato velim samo za vas 'trollere' koji neznate izaci malo iz kuce, stana vec cijeli dan samo cekate neku vijest pa da odmah popljuvate sve, pa ide mi naku*** to vise... Ako si Hrvat sto onda pljujes po drugim 'uspijesnijim' hrvatima? nije mi to jasno, zasto ste ljubomorni umjesto da budete ponosni, stvarno sramite se !

  • vitaminix 26.08.2012.

    na čemu je ispitana ta popularnost?? sigurno su anketirani njihovi volonteri, puj

  • zagi87 26.08.2012.

    obojica su za čiščenje smeča po cesti

Komentiraj...
Vidi sve komentare