To je to što me zanima!

Očuha priveli zbog sumnje da je ubio bolesno dijete

Majka je ispričala kako je očuh zlostavljao i tukao dijete. Dalibora (3), sina iz svog prvog braka, bezuspješno je pokušavala predati udomiteljima
Vidi originalni članak

Maleni Rom Dalibor Jevremović (3) iz Male Vranjske u Srbiji preminuo je u ambulanti Hitne pomoći šabačkog Doma zdravlja. Dječak je bolovao od epilepsije i dijabetesa, a liječnici su u petak došli na kućnu adresu obitelji na poziv majke. Unatoč brzoj intervenciji, mališan je preminuo. Zbog hematoma ispod lijevoga oka i više ozljeda na glavi, naredili su obdukciju tijela koja je pokazala da je umro od posljedica udaraca. Zbog sumnje da je počinio teško ubojstvo, policija je u subotu privela očuha Milana Jovanovića i majku Vesnu Jevremović, koju sumnjiče za pomaganje. Očuh je odbacio optužbe tvrdeći da je Dalibor zbog epileptičnog napada pao s kreveta, a majka je ispričala kako je očuh zlostavljao i tukao dijete. Dalibora, sina iz svog prvog braka, bezuspješno je pokušavala predati udomiteljima.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • HUMI 17.11.2008.

    Ovakve osobe triba uškopiti.Mislim da se oni samo seksaju i ništa drugo im nije važno.Oni će imati još ko zna koliko dice .

Komentiraj...
Vidi sve komentare