To je to što me zanima!

Od 14 sati emisija iz studija 24sata: Ukrajini s ljubavlju

U posebnom programu iz našeg studija Boris Rašeta i Miljenko Jergović razgovaraju o agresiji na Ukrajinu
Vidi originalni članak

Na YouTube kanalu 24sata, našoj Facebook stranici i portalu 24sata.hr iz dana u dan donosimo vam cjelodnevni program posvećen ratu u Ukrajini. I danas od jutra možete pratiti javljanja naših reporterskih ekipa s granica Ukrajine i susjednih zemalja, u emisije se uključuju sugovornici iz Ukrajine i Rusije, a naši voditelji u studiju razgovaraju s političkim, vojnim i ekonomski analitičarima, sportašima, umjetnicima, aktivistima i običnim građanima koje je dotakla ova tragedija.

U nedjelju u 14 sati budite uz naše kanale i pratite specijalnu emisiju Ukrajini s ljubavlju u kojoj novinar i komentator 24sata i tjednika Express Boris Rašeta ugošćuje književnika Miljenka Jergovića. Analizirat ćete aktualnu situaciju, uzroke konflikta, a Jergović će objasniti svoju misao da je, kako je napisao u svojoj kolumni Petak četranesti u 24sata, danas svatko od nas jedna Ukrajina.

U naš program će se svaka dva sata s ukrajinsko-poljske granice uključiti naš reporter Denis Mahmutović, a s granice Mađarske i Ukrajine Danijela Mikola, koji prate dramatične dolaske izbjeglica iz napadnutih dijelova Ukrajine. Budite uz naše kanale i portal 24sata.hr i prvi saznajte sve informacije o sukobu kojeg prati cijeli svijet.

POGLEDAJTE VIDEO: UŽIVO S MILJENKOM JERGOVIĆEM

Idi na 24sata