To je to što me zanima!

'Od dima i smrada nismo mogli van': Planule garaže u V. Gorici

Crni dim sukljao je iz garaža u naselju Podbrežnica, kaže čitateljica. Iz zagrebačke policije kažu da je gorjelo čak šest garaža, a uzrok požara i visinu štete znat će nakon očevida
Vidi originalni članak

Požar je buknuo u petak oko 17 sati na jednoj od privatnih garaža u Varaždinskoj ulici u Velikoj Gorici. U konačnici su u potpunosti izgorjele tri garaže, a vatra se počela širiti i na susjedne garaže, kazali su nam iz JVP Velika Gorica.

Na teren je izašlo 10 vatrogasaca s dva vatrogasna vozila, a dio njih je ostao kontrolirati situaciju. 

- Crni gusti dim je sukljao iz garaže. Nismo mogli izaći na cestu od količine dima i smrada - rekla nam je čitateljica čiji prozor gleda na garaže. 

Zagrebačka policija izvijestila je da je izbio požar u šest garaža, te da nije bilo ozlijeđenih. Uzrok požara znat će se nakon očevida, koji se protegnuo i na nedjelju. Tad bi se trebala znati i visina štete.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • prvi general 03.06.2018.

    Tamo se u svako doba dana, a pogotovo navečer skupljaju grupe djece. Piju, puše i drogiraju se. Često tamo i pišaju i vrše veliku nuždu pa garaže za sparnih dana smrde kao javni zahod kojeg nitko nije prao mjesecima. Stalno za sobom ostavljaju hrpe smeća i razbijene staklene boce. Policija ne reagira i ne želi pomoći. Klinci se tamo skupljaju jer su još davno porazbijali čitavu rasvjetu pa im paše jer je mrak i nitko im ne vidi lica. Ne tvrdim jer nemam dokaza, al lako je moguće da je netko od njih bacio opušak ili u pijanom i nadrogiranom stanju čak i namjerno potpalio. Ako se pokaže da je netko od njih kriv, njihove roditelje bi trebalo kazniti osim novčano i kaznom zatvora jer su im njihova krasna djeca ugrozila i živote vatrogasaca

  • nikluk20 03.06.2018.

    neki sam svoj majstor

  • POTPEC 03.06.2018.

    Slučajno planulo iz čista mira.

Komentiraj...
Vidi sve komentare