To je to što me zanima!

Od pet ujutro na kiši 300 ljudi čekalo na svoj iPhone

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
iPhone 3G od petka se može kupiti u 4 najveća T-Centra, a od subote u ostalih 50 T-Centara. Uređaj se može kupiti već za kunu u tarifi i500
Vidi originalni članak

Nakon dugog iščekivanja od petka se može kupiti Appelov iPhone 3G u četiri najveća T-Centra u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku, no već od subote će se moći kupiti u 50 T-Centara u Hrvatskoj. Desetak građana okupilo se već u 5 sati kako bi postali prvi ponosni vlasnici Appleovog iPhonea. Broj kupaca koji su čekali ispred T-Centra rastao je iz sata u sat, a ni kiša im nije smetala te je prije samog otvorenja na kupnju čekalo oko 300 ljudi. Prvom i drugom kupcu IPhone je prodao sam Ivica Mudrinić, direktor T-HT-a. Željko Milošinović (58), od 5.15 sati stajao je ispred centra. Nije mu bilo teško čekati jer je, rekao je, htio kupiti dva telefona.
- Evo, drugi sam po redu koji je kupio Iphone. Kupio sam dva za tvrtku. Nisam platio u gotovini već sam uzeo aparate u različitim tarifama T-Mobilea- rekao je Milošinović. Naime, T-Mobile je uveo i tri nove tarife posebno kreirane za korisnike modernog aparata. U T-Mobile trgovinama iPhone 3G može se kupiti već za kunu, uz tarifu i500. Osim te, ponuđene su dvije tarife čiji mjesečni paket stoji 150 ili 300 kuna. Moći će ga kupiti i postojeći pretplatnici te korisnici koji žele samo uređaj, a cijena samog uređaja je 7298 kuna za verziju sa 16 GB.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • donne 10.11.2008.

    NEMA SE PARA? A SVI KUKAJU. MAMA IH KARALA

  • mayhem26 08.11.2008.

    To je umjetno stvorena guzva(to su vec napravili u Rumunjskoj,Mađarskoj)dakle T-com je platio tim ljudima da stoje u redu.Gadovi gube monopol nad telekomunikacijom i vrlo brzo ce ih pojesti ostali operateri sa svojim i do 50% nizim cijenama kako u mobilnoj telefoniji tako i na području internetskih veza i fiksne telefonije.Jedan METRONET gradi vlastitu infrastrukturu u nasoj drzavi,dakle nece biti duzni HT-u placati za koristenje podzemnim kablova..

  • Anaconnda 08.11.2008.

    bia bia kako ti je to telefon bolji od svih na trzistu? nema mogucnost slanja mmsa, nema mogucnost snimanja videa.. nema mogucnost lakog nabavljanja software-a.. tek za negdje godinu dana kad napraveprograme za njega i pokrpaju bugove biti ce skoro pa telefon... uzmi neku obicnu nokiu sa limitiranim funkcijama pa je bolja od njega, a da ne govorim da uzmes tatu svih pda telefona HTC ovaj ajšit mu nije ni do gleznjeva

Komentiraj...
Vidi sve komentare