Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
43 komentara

Od pet ujutro na kiši 300 ljudi čekalo na svoj iPhone

iPhone 3G od petka se može kupiti u 4 najveća T-Centra, a od subote u ostalih 50 T-Centara. Uređaj se može kupiti već za kunu u tarifi i500

Željko Lukunić
Foto: Željko Lukunić
43 komentara

Nakon dugog iščekivanja od petka se može kupiti Appelov iPhone 3G u četiri najveća T-Centra u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku, no već od subote će se moći kupiti u 50 T-Centara u Hrvatskoj. Desetak građana okupilo se već u 5 sati kako bi postali prvi ponosni vlasnici Appleovog iPhonea. Broj kupaca koji su čekali ispred T-Centra rastao je iz sata u sat, a ni kiša im nije smetala te je prije samog otvorenja na kupnju čekalo oko 300 ljudi. Prvom i drugom kupcu IPhone je prodao sam Ivica Mudrinić, direktor T-HT-a. Željko Milošinović (58), od 5.15 sati stajao je ispred centra. Nije mu bilo teško čekati jer je, rekao je, htio kupiti dva telefona.
- Evo, drugi sam po redu koji je kupio Iphone. Kupio sam dva za tvrtku. Nisam platio u gotovini već sam uzeo aparate u različitim tarifama T-Mobilea- rekao je Milošinović. Naime, T-Mobile je uveo i tri nove tarife posebno kreirane za korisnike modernog aparata. U T-Mobile trgovinama iPhone 3G može se kupiti već za kunu, uz tarifu i500. Osim te, ponuđene su dvije tarife čiji mjesečni paket stoji 150 ili 300 kuna. Moći će ga kupiti i postojeći pretplatnici te korisnici koji žele samo uređaj, a cijena samog uređaja je 7298 kuna za verziju sa 16 GB.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message