To je to što me zanima!

Od šoka na bolovanju: Napadi na socijalne radnike diljem zemlje nižu se skoro svaki dan

Troje djelatnika Centra za socijalnu skrb iz Kaštel Staroga koji su napadnuti dok su obavljali posao u jednoj obitelji u Kaštel Kambelovcu, jučer ujutro nisu došli na posao
Vidi originalni članak

Riječ je o dvije djelatnice i djelatniku, stručnom timu centra, koji su u četvrtak oko 13.30 sati pretrpjeli lakše ozljede, i to od maloljetnika kojem su došli na vrata.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 223

  • Ivanka Tomljanovic 20.04.2021.

    kako su posao u drzavnoj sluzbi dobili svi ti zaposleni po centrima za sociajlni rad? preko veze. standard im je forsirati zlostavljanu djecu na susrete sa zlostavljacem jer otac ima pravo na roditeljstvo. onaj centar u mojem im je umrla beba od 2 mjeseca koju su naljevali cajem vodi zena koja se preziva glavas i profesor je Hrvatskog. socijalna sluzba je jos veci uzas od skolstva i zdravstva

  • 18.04.2021.

    I nitko neće odgovarati niti biti kažnjen. Šalju kristalno jasnu sliku o državnom sustavu, njihovom radu i odgovornosti.

  • Prva proleterska_1_1 18.04.2021.

    A da u zakon ugradite članak, koji precizira napad na socialnoga radnika sa gubitkom svih transfera i oduzimanjem djece isti tren , pomoću trenutačne akcije policje !

Komentiraj...
Vidi sve komentare