To je to što me zanima!

Odaberite najbolji pribor za svog školarca u Eurocomu

Eurocom je uspješno razvio vlastite marke Street, Optimu, College te Creative, a nudi program koji je izvrsne kvalitete te optimalne cijene
Vidi originalni članak

Tvrtka Eurocom d.o.o. osnovana je 1992. g., a bavi se veleprodajom i distribucijom školskog i uredskog pribora, promotivnih i darovnih artikala.

Sjedište tvrtke Eurocom je u Zagrebu, sa svojim poslovnicama u Rijeci, Osijeku, Splitu te Eurocom sestrinskim tvrtkama pokriva tržište Slovenije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije i Srbije.

Eurocom je prepoznat kao važna regionalna tvrtka u branši, svojim asortimanom pokriva cijelo tržište, a posluje sa svim renomiranim domaćim i stranim veleprodajnim i maloprodajnim lancima.

Prepoznatljivi brandovi i poznate licence

Tvrtka Eurocom u ponudi ima mnoge poznate svjetske brandove kao što su: Belmil, Casio, Fruit of the Loom, Koh-i-noor, Milan, Pentel i Pigna.

Tvrtka posjeduje licence Disney, Marvel, Star Wars, FCBarcelona i Real Madrid za koje samostalno dizajnira te kreira konačni proizvod.

Vlastite robne marke

Eurocom je uspješno razvio vlastite marke Street, Optimu, College te Creative, a nudi program koji je izvrsne kvalitete te optimalne cijene. Vlastiti asortiman nastavlja širiti, uz pomno praćenje tehnoloških napredaka i trendova na tržištu.

Idi na 24sata