To je to što me zanima!

Odalo ih kašljanje: Imigranti se skoro ugušili skriveni u šleperu

Kako nam je ispričao čitatelj, koji se tamo slučajno zatekao, iz kamiona se čulo kašnjanje po čemu se moglo zaključiti da se netko skriva među robom u šleperu...
Vidi originalni članak

One by one, jedan po jedan, kazao je na engleskom jeziku policajac ilegalcima koje su u utorak zatekli u kamionu albanskih registracija na Robnim terminalima u zagrebačkom Jankomiru.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kako nam je ispričao čitatelj, koji se tamo slučajno zatekao, iz kamiona se čulo kašljanje po čemu se moglo zaključiti da se netko skriva među robom u šleperu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nitko nije želio ništa dirati dok ne stignu policajci. Oko 11 sati stigao je kombi pun policajaca, uz njih su bili i djelatnici carine. Vozač je otvorio šleper i iz njega su počeli izlaziti ilegalci - kazao nam je. Oko kamiona su se ubrzo skupili znatiželjnici koji su htjeli vidjeti policajce u akciji.

Kako se vidi na snimci, koju možete pogledati na portalu 24sata.hr, iz kamiona s plavom ceradom jedan po jedan iskočila su četiri mlađa muškarca. Prema procjeni čitatelja stari su između 25 i 30 godina. Bili su odjeveni u tamne ili maslinaste jakne, traperice, a na glavama su imali kape ili kapuljače.

Jedan od njih imao je i veliki crni ruksak. Nosili su radne cipele i bili su prljavi i blatni, kao da su duže vrijeme hodali negdje po blatu.

- Djelovali su bolesno i prehlađeno te su kašljali dok ih je policija pretraživala. Bili su smireni i nisu se opirali policijskom postupanju - dodao je čitatelj.

Iz zagrebačke policije kratko su potvrdili da su imali intervenciju. Kako doznajemo, muškarce su priveli u službene prostorije kako bi im utvrdili identitet i okolnosti kako su ušli u Hrvatsku.

Idi na 24sata

Komentari 134

  • kokaza10 08.02.2017.

    A sad...vraćaj ih natrag od kud su došli.

  • charles_bronson 08.02.2017.

    Dokaz da kad se netko nakaslje, novinari odmah naprave senzaciju!

  • bistrijan 07.02.2017.

    da su se ugušili samo bi kontaminirali robu u kamionu,e to bi već bila šteta

Komentiraj...
Vidi sve komentare