To je to što me zanima!

Odbijen zahtjev USKOK-a za izuzeće sutkinje iz 'Planinske'

Dražen Jakovina, v.d. predsjednika zagrebačkog Županijskog suda odbio je zahtjev USKOK-a za izuzećem sutkinje Jasne Smiljanić u predmetu Planinska..
Vidi originalni članak

Dražen Jakovina, v.d. predsjednika zagrebačkog Županijskog suda odbio je zahtjev USKOK-a za izuzećem sutkinje Jasne Smiljanić u predmetu Planinska.

USKOK je izuzeće Smiljanić zatražio 5. srpnja nakon medijskih napisa o tome da je sutkinja Smiljanić bila istovremeno s Ivom Sanaderom, kojem sudi u aferi Planinska, u restoranu u Novom  Vinodolskom  te da je tom prigodom neko kraće vrijeme komunicirala s odvjetnikom Goranom Suićem, javlja Večernji list.

USKOK joj je zamjerio i poznanstvo i kontakte sa Suićem,  koji je jedan od odvjetnika Ive Sanadera kao i kontakte s Davorom Blaževićem Tigrom, nekadašnjim voditeljem Sanaderovog osiguranja i svjedokom na suđenju za aferu Planinska, a sadašnjim zamjenikom ministra unutarnjih poslova Vlahe Orepića. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • SonjaRadman Livaja 11.09.2016.

    Opljačkalo se toliko,da nije problem podkupiti sudstvo,policiju i političare,Vidimo kako pravda neče stići niti puževom brzinom Sanadera i druge krim kapitalce.Žalosno da Uskokovi dokazi padaju u vodu ,jer sudstvo ruši dokaze,.Pale pare i to je naj jači vid obrane,

  • Bad card 10.09.2016.

    Suđenja tajkunima i kontroverznim poduzetnicima postala su samo financijska opterećenja za proračun, a pravde nigdje. Bez obzira radi li se o financijskim malverzacijama, ubojstvima, mitu... bez obzira na dokaze i svjedoke... uz ovakvo korumpirano sudstvo, sve je to besmisleno. Treba novac preusmjeriti u kulturu, jer ovo je ionako obična gluma i loša predstava za javnost.

  • Miške 10.09.2016.

    Treba Ivo Sanader nekako utrošiti ukradenih 1 milijardu € ( N.Y.Times). Ako može Jasna Omejec ( Tportal) onda hoće nekoliko stotina tisuća eura i ova.

Komentiraj...
Vidi sve komentare