To je to što me zanima!

Odbili Karadžićev zahtjev za prekid suđenja na mjesec dana

Radovan Karadžić zatražio je da mu sud u Haagu prekine suđenje na mjesec dana kako bi mogao proučiti sav materijal. Zaključili su da je za to imao dosta vremena
Vidi originalni članak

Vijeće Haaškog suda odbilo je u utorak zahtjev Radovana Karadžića da se sudski proces protiv njega prekine na mjesec dana kako bi mogao proučiti cijeli materijal u vezi Srebrenice. Blic javlja da je vijeće ocijenilo kako dotičnog materijala ima mnogo, ali je Karadžić imao dovoljno vremena da sve prouči. Dodaju da je uvid u taj materijal imao gotovo godinu dana. 

Osim toga, Vijeće je pozvalo tužiteljstvo da što prije dostave Karadžiću materijal o ostalim svjedocima te da mu kažu koje će dodatne dokumente koristiti tiekom suđenja. Karadžića inače terete za genocid i ostale ratne zločine počinjene u BiH od 1992. do 1995. godine. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • ping-pong 22.11.2011.

    Umjesto što ide majčinski Mladiću mijenjati pelene, za to vrijeme može proučavati "predmete". Njegov predmet bi trebao imati jednu stranicu koju bi jako dobro razumio.Na kojoj bi pisalo samo dvije riječi; "doživotna samica"!

  • Danijel Markovic 22.11.2011.

    Svi koji zivite u Hrvatskoj i govorite protiv Tudjmana, lijepo predajte papire i idite iz drzave. Jucer ste izasli uz one stvarke, a tako pricate. Nemate pojma ni tko je Tudjman ni Karadzic. Balavci jedni. I ovakve komentare sto doticne osobe postavljaju trebate brisati, a ne one koji vas vrijedjaju!

  • soldberg 22.11.2011.

    nije ni on svojim žrtvama dao odmor

Komentiraj...
Vidi sve komentare