To je to što me zanima!

Odgodili suđenje, roditelji sa slikama ubijene djece majci ubojice vikali da je monstrum

Nakon što je jučer jedna majka donijela sliku ubijene kćeri, na sud u Beogradu danas su došli i drugi roditelji s fotografijama ubijene djece. Suđenje je odgođeno zbog odluke smiju li prisustvovati procesu
Vidi originalni članak

Potresne scene obilježile su nastavak suđenja roditeljima maloljetnika koji je 3. svibnja prošle godine u beogradskoj OŠ 'Vladislav Ribnikar' ubio devetero djece i čuvara. 

Nakon što je jučer jedna majka donijela fotografiju ubijene kćeri, danas su to učinili i ostali roditelji. Fotografije su prvo stavili na klupi, no zaštitari su ih tražili da ih uklone te su ih ponijeli u sudnicu. Roditelji su morali izaći iz sudnice jer je javnost isključena sa suđenja, zbog zaštite maloljetnika, što je jučer odlučio sudac.

Suđenje je potom odgođeno na Višem sudu u Beogradu, a tužitelji i obrana tražili su da roditelji budu prisutni suđenju i obrani roditeljima dječaka koji je počinio ubojstva u školi, piše Nova.rs. O tome će sudac i odlučivati.

SUĐENJE U BEOGRADU Potresne scene u Srbiji: Roditelji ubijene djece stigli sa slikama pred sud. Čuvari ih zaustavili

Po izlasku odvjetnika koji zastupa roditelje vikali su mu da je 'kriminalac' i 'lažljivac', dok su optuženoj ženi vikali da je 'majka monstrum'.

Anđelko Aćimović, otac ubijene Angeline, vikao je na sudu potresen i revoltiran, jer bi Angelini danas bio rođendan, pišu Novosti.

EVO KOLIKU KAZNU SUD TRAŽI Roditelji dječaka koji je ubio devetero učenika i čuvara škole plakali na sudu: 'Nismo krivi!'

Majku ubojice sumnjiče za nedozvoljenu nabavku oružja jer su na jednoj čahuri u školi pronašli njezin DNK. Za nju traže dvije i pol godine zatvora. Oca žele kazniti zbog teškog kaznenog djela protiv opće sigurnosti, jer je sina naučio barati oružjem te ga vodio na streljanu. Osim toga nije brinuo o sigurnosti svog oružja te ga je držao dostupnim sinu. Za njega traže 12 godina zatvora. Jučer su izjavili da se ne osjećaju krivima.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • nedam se 30.01.2024.

    Za uvrede nek odgovaraju.

  • lolita 29 30.01.2024.

    mali ce do kraja zivota biti zatvoren

  • duo 30.01.2024.

    Naravno da je monstrum...a takvog sina je i odgojila.

Komentiraj...
Vidi sve komentare