To je to što me zanima!

Odgodili suđenje Mraoviću za silovanje prstom u anus

Nakon što je odbijen zahtjev Mraovićeve obrane da proces bude otvoren za javnost, njegov odvjetnik tražio je izuzeća članova sudskog vijeća
Vidi originalni članak

Ponovljeno suđenje Josipu Mraoviću iz Gospića na Županijskom sudu u Rijeci za silovanje američke košarkašice Illishe Jarett odgođeno je zbog zahtjeva branitelja Zvonimira Hodaka za izuzećem cijelog vijeća. Hodak je, naime, zatražio da rasprava bude javna, a kako je zahtjev odbijen, tražio je izuzeća.
- Želimo da suđenje bude javno, jer je zbog tajnosti nanesena šteta mojoj stranci. Svašta se pisalo u medijima jer nitko nije bio na suđenju i ne zna pravu istinu. Sudac nikada nije izjednačio guranje prsta u anus s rukovanjem - rekao je Hodak.
Branitelj američke košarkašice riječki odvjetnik Dragan Jovanić također se usprotivio otvaranju postupka javnosti.
- Jozo Mraović je kao utopljenik koji se vuče za zadnju slamku spasa - komentirao je Jovanić. Da podsjetimo, Mraović je dobio oslobađajuću presudu na suđenju u Gospiću gdje je sudac guranje prsta u anus izjednačio s rukovanjem. Vrhovni sud je prihvatio žalbu Državnog odvjetništva te je predmet ponovno vratio na suđenje, ali sa izmijenjenim sudskim vijećem.
- Vidjet ćete me nevinog, pa me zanima što ćete onda srati o meni - vikao je Mraović i dodao da je neoprostivo kako ga se šikanira. Datum početka suđenja bit će poznat nakon što sud donese odluku o zahtjevu Mraovićeve obrane.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • derrida 13.09.2007.

    imao je čime prijetiti da bi dobio odgodu

  • Toma 13.09.2007.

    Ličko rukovanje je najbolje

  • Jezvic 13.09.2007.

    Ne postoji taj koji bi se u zatvoru rukovao s njima :-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare