To je to što me zanima!

Odgodili suđenje: Pistoriusa će 30 dana promatrati psihijatri

Slavni sprinter neće morati ostati u instituciji. Sudac je kazao kako će se na promatranje morati javljati svakog ponedjeljka, a imat će slobodne večeri i vikende
Vidi originalni članak

Na suđenju Oscaru Pistoriusu sudac je u utorak odlučio da se olimpijska zvijezda već sljedećeg ponedjeljka mora javiti na psihijatrijsko promatranje koje će trajati mjesec dana. No neće morati ostati u instituciji. Sudac je kazao kako će se na promatranje morati javljati svakog ponedjeljka, a imat će slobodne večeri i vikende, piše CNN.  

Da ga pošalje na promatranje, sudac je odlučio nakon psihijatrijskog vještačenja u kojemu je zaključeno da je slavni sprinter od djetinjstva patio od anksioznog poremećaja. Psihijatar je tada objasnio da je djelomični uzrok činjenica da su Pistoriusu zbog genetskog poremećaja amputirane obje potkoljenice. 

Suđenje je odgođeno do 30. lipnja. 

Oscar Pistorius (27) lani je optužen za ubojstvo svoje djevojke Reeve Steenkamp u njihovom domu u Pretoriji, Južnoafrička Republika. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Ahileja 21.05.2014.

    Samo da ne bude obrnuto pa će Pistorius promatrati psihijatre.

  • Mustafa Aga 21.05.2014.

    Ovaj Pistorius jeste malo nalevo...Ipak to mu nije olaksavajuca okolnost za pocinjeno ubistvo...

  • dipsy2010 20.05.2014.

    A zašto treba to promatranje?????? Da se vidi da glumi ili ne glumi???? Možda ga profa sa akademije dramskih umjetnosti zaposli kao svog asistenta ako su privatni sati glume urodili plodom ....Ne razumijem

Komentiraj...
Vidi sve komentare