To je to što me zanima!

Odgodili suđenje za Planinsku, nije došao Mladen Mlinarević

Mlinarevićevi odvjetnici Sudu su dostavili dokumentaciju da njihov klijent ima zdravstvene komplikacije nakon operacije kralježnice. Ivo Sanader se pojavio
Vidi originalni članak

Zbog nedolaska trećeoptuženog Mladena Mlinarevića suđenje u predmetu 'Planinska' koje se vodi na Županijskom sudu u Zagrebu, odgođeno je do 22. listopada.

Mlinarevićevi odvjetnici Sudu su dostavili medicinsku dokumentaciju iz koje se vidi da njihov klijent ima zdravstvene komplikacije nakon operacije kralježnice. 

Bivši premijer i prvooptuženi u ovom predmetu Ivo Sanader, došao je na suđenje. Bio je dobro raspoložen, ali ni ovog puta nije dobio priliku iznijeti svoju obranu. 

Podsjećamo, u predmetu 'Planinska' Sanader je optužen da je nezakonito primio 17 milijuna kuna provizije nakon što je Ministarstvo regionalnog razvoja kupilo zgradu u Planinskoj od vlasnika mesne industrije i bivšeg HDZ-ova saborskog zastupnika Stjepana Fiolića koji je, zajedno sa Sanaderom, na optuženičkoj klupi. Fiolić je priznao krivnju, a isto je učinio i bivši Sanaderov ministar Petar Čobanković. Čobanković se nagodio te je već odradio kaznu, rad za opće dobro. 

Na optuženičkoj klupi je i Mladen Mlinarević, čija je tvrtka Inženjerski biro, prema Uskokovim tvrdnjama, udvostručila vrijednost nekretnine u Planinskoj prije nego što ju je otkupilo Čobankovićevo ministarstvo.


Idi na 24sata

Komentari 24

  • Prepelita 16.09.2015.

    Kao i obično - vuk pojeo magare....

  • Pero0404 16.09.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Miške 16.09.2015.

    Proces uspješno uz naknade u milijunma eura vodi odvjetnički dvojac.Sve je to kazališno izrežirano.

Komentiraj...
Vidi sve komentare