To je to što me zanima!

Odgođeni rezultati egipatskih predsjedničkih izbora

Odgoda samo dodatno produžava agoniju i neizvjesnost egipatskog naroda. Potvrdio je to u izjavi i glasnogovornik Mohammeda Mursija iz Muslimanskog bratstva
Vidi originalni članak

Rezultati egipatskih predsjedničkih izbora neće biti objavljeni u četvrtak kao što je ranije najavljeno. Priopćeno je to nakon što je iz Vrhovne izborne komisije poručeno kako je potrebno više vremena da bi se obradili svi prigovori predsjedničkih kandidata, a njih je oko 400, piše BBC.

Odgoda samo dodatno produžava agoniju i neizvjesnost egipatskog naroda. Potvrdio je to u izjavi i glasnogovornik Mohammeda Mursija koji je kao kandidat Muslimanskog bratstva prvi u ponedjeljak ujutro proglasio izbornu pobjedu. Njegov glavni rival Ahmed Šafik još nije komentirao odgodu objave rezultata.

Tisuće građana reagirale su na priopćenje izborne komisije te su se ponovo slile na središnji kairski trg Tahrir da bi prosvjedom tražile proglašenje predsjednika. Građani se boje da će vojska zadržati vlast i apsolutnu moć u svojim rukama.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Baki333 21.06.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare