To je to što me zanima!

Odgrizao je djevojci pola lica: 'Bolestan je, nije pio lijekove'

Kanibal Mathew Williams (34) ubio je Cerys Marie Yemm (22) samo dva tjedna nakon što je pušten iz zatvora u kojem je bio pet godina zbog napada na djevojku
Vidi originalni članak

Krvoločni ubojica Matthew Williams (34) ubio je Cerys Marie Yemm (22) samo dva tjedna nakon što je pušten iz zatvora u kojem je ležao pet godina zbog napada na svoju djevojku, javlja Daily Mail.

Netom prije nego je počinio ubojstvo, Williams je uzeo koktel tableta , a prijateljima je rekao kako čuje glasove i ima halucinacije. Nesretnoj djevojci odgrizao je dijelove lica i pojeo očnu jabučicu. Umrla je na mjestu događaja, u hostelu u Caerphillyju. Policija je kanibala Williamsa onesposobila šokerom i uhitila.

Williamsova majka rekla je za BBC da je njezin sin bolovao od šizofrenije te da je trebao biti hospitaliziran. U zatvoru je uzimao lijekove no prestao ih je piti nakon puštanja na slobodu.

- Vidio je stvari koje ne postoje, čuo glasove, halucinirao i vjerovao kako ga netko želi otrovati hranom. Bio je agresivan prema ljudima i vjerovao da mu predstavljaju prijetnju - kazala je ubojičina majka.

- Trebao je ostati u bolnici. Svaki put kad bi izašao iz zatvora prolazili bi kroz isto.  Smjestili bi ga u hostel u kojem ga nitko ne nadgleda i gdje nema psihijatrijsku pomoć - rekla je majka te dodala da je sina vidjela dan prije ubojstva.

Zatvorenik koji je s Williamsom dijelio ćeliju rekao je da se ubojica nazivao vukom jer, kako mu se povjerio, jede ljude. Kako piše Sun, Williams je bio ovisan o heroinu i supstitutima , a ostalim zatvorenicima se hvalio da je već pojeo nekoga.

Vjeruje se da je Williams upoznao žrtvu preko zajedničkih prijatelja. Policija je utvrdila kako se radi o ubojstvu i ne traži druge osumnjičene.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • komentatorv3 18.11.2014.

    daj budite malo precizniji. nije ju ubil tako kaj joj je pojel pola lica i pozobal jabucicu, to mi zvuci ko da je to napravil post mortem, nego na neki drugi nacin. na koji?

  • AntonTrdić 18.11.2014.

    ti sto su u prdekani , nikad ih ne pustit van vise

  • thora 14.11.2014.

    Ne branim ga ! On zbog bolesti ima iskrivljenu percepciju stvarnosti , krivi su oni koji ga nisu poslali na liječenje . Probajte raditi s takvim pacjentima pa ćete shvatiti... :( Nedo Bog više nikome takvu bolesti , žao mi je žene :(

Komentiraj...
Vidi sve komentare