To je to što me zanima!

Odlazi šator iz Savske? "Ne želimo se miješati u izbore"

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Deset mjeseci nakon što su postavljeni ispred Ministarstva, Josip Klemm, jedan od vođa prosvjeda, kaže kako razmišljaju o micanju šatora i to zbog izbora
Vidi originalni članak

Želimo pokazati da mi ne sudjelujemo u politici i ne pomažemo ili odmažemo niti jednoj političkoj opciji . Zanimaju nas isključivo prava branitelja i mjesecima argumentirano upozoravamo da ova Vlada nije ispunila ono što je trebala, izjavio je Josip Klemm u razgovoru za Novi list te naglasio kako još ništa nije odlučeno, ali se radi o 'ozbiljnoj ideji' koju razmatraju organizatori prosvjeda .

Klemm uvjerava da se branitelji iz Savske 66 ne misle miješati u parlamentarne izbore te će prekid prosvjeda najaviti eventualno tek nakon objave datuma parlamentarnih izbora .

POGLEDAJTE VIDEO : Nakon deset mjeseci prosvjednici odlaze iz Savske?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video


'Već dugo traže neki povod za micanje šatora'

Ministar branitelja Predrag Matić , čiju su smjenu prosvjednici tražili, kaže kako mu je ovo prvi glas o mogućnosti micanja šatora.

- Nisam znao da razmišljaju o tome. No, čini mi se da oni već dulje vremena traže neki povod za odlazak , pa bi im izbori bili zgodna prilika. Što se mene tiče, izdržao sam ovih desetak mjeseci, ali svejedno bi mi drago bilo ako doista odu. Obećao sam im ranije da neću likovati u slučaju da se povuku i toga ću se držati. Ali, ponovit ću da nisu ni imali nikakvog razloga za taj prosvjed , odlučan je ministar koji je za Novi list rekao kako braniteljima 'nikada nije bilo bolje nego sada'.

- Jedna politička opcija već 25 godina instrumentalizira tu populaciju, a oni na to pristaju. Svakome je to jasno. Sada su neke vođe prosvjeda politički avansirale i odavno ih nema u šatoru, a drugi se i dalje tamo pate, uvjeren je Ministar Matić.

Idi na 24sata

Komentari 541

  • SandraSegvic 20.08.2015.

    Mila majko koliko MRŽNJE prema braniteljima.....Koji su ponos HRVATSKE..... a SRAMOTNO ZA SVE VAS KOJI KOMENTIRATE POD NICKOM.... Imajte MUDA ....pad pod pravim imenom i prezimenom sve ovo pišite..... SRAMOTNO.....

  • ivič 20.08.2015.

    pošto nas godinama učili što veči muljator to bolje prođe u politici da Klemm oće u sabor!

  • Petar DesniUdarač 20.08.2015.

    usrali ste jer branitelji trebaju biti s narodom a ne uz političke stranke,tako da je najbolje da se ovo zaboravi i ode ako ste tako odlučili

Komentiraj...
Vidi sve komentare