To je to što me zanima!

Odletio: "Radimir Čačić čekao da ga pozovu i da se očituje"

Koračević tvrdi da su službena objašnjenja čelnice stranke Pusić samo mazanje očiju javnosti, a da se pravi razlozi kriju u njezinu osobnom sukobu s Čačićem
Vidi originalni članak

Jadna je ta stranka u kojoj predsjednica izbacuje ljude, komentirao je za 24sata bivši čelnik HEP-a Zlatko Koračević (HNS) izbacivanje Radimira Čačića iz HNS-a.

Koračević tvrdi da su službena objašnjenja čelnice stranke Vesne Pusić samo mazanje očiju javnosti, a da se pravi razlozi kriju u njezinu osobnom sukobu s Čačićem.

Nije dočekao poziv pa se vratio u Pulu

- Čitav niz postupaka i izjava ide u prilog tome. S obzirom na to da Čačić vikende uglavnom provodi kod kuće, čekao je u ponedjeljak da ga vodstvo HNS-a pozove da se očituje o cijeloj situaciji. Štoviše, međimurski župan je to i predložio predsjednici stranke, no to se nije dogodilo - kaže Koračević koji se čuo s Čačićem nakon izbacivanja iz HNS-a.

- Kako nije dočekao poziv, vratio se u Pulu u ponedjeljak navečer. Naravno da smo se čuli nakon izbacivanja i sve što mogu reći je da osuđuje taj postupak - kaže Koračević koji tvrdi da je tu riječ o neustavnom činu.

- Da su to meni napravili, ja bih se sigurno žalio, no ne mogu ništa reći u njegovo ime - rekao je.

"Čačić je pokušao kontaktirati vodstvo stranke"

Ujedno nam otkriva kako je Čačić više puta pokušavao kontaktirati s vodstvom stranke.

- Otkako odslužuje kaznu, više puta je, danima kada može posjetiti obitelj, odlazio u stranačke prostorije, no nitko se nikad nije pojavio ondje kada bi on došao. Ujedno je i laž ono što je izgovorila ministrica Anka Mrak Taritaš da su ga zvali. Nisu - zaključio je Koračević.

Idi na 24sata

Komentari 120

  • kompa1306 19.01.2014.

    Radimire ipak si Ti stari lisac i kako Ti palo na pamet da očekuješ poziv oi očitovanje, kad Ti istinu u lice nitko od ovih Juda iz HNS-a nema snage reči u oči...

  • brođanin 1_1 19.01.2014.

    Poštovana Pusić ntko od vas nije bolje znao kada rastanak dolazi.Nešto je dobar promatrač mogao zapaziti po sobama Hote Ambasador u Opatiji....i madraci imaju vijek eksploatacije a samim time i njihovi korisnici

  • 19.01.2014.

    Stvarno su se u HNS-u upaočla načela demokracije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare