To je to što me zanima!

Odlučio vrh stranke u Zagrebu: Raspustili su međimurski SDP

Unutarstranačka previranja u međimurskom SDP-u završila su raspuštanjem međimurske Županijske organizacije stranke, a odluku je donio vrh stranke
Vidi originalni članak

Unutarstranačka previranja u međimurskom SDP-u završila su raspuštanjem međimurske Županijske organizacije stranke, a odluku je donio vrh stranke na sjednici u Zagrebu u srijedu. 

Time su se obistinila nagađanja da aktualni župan i predsjednik SDP-a Međimurja neće sjediti skrštenih ruku nakon što mu njegovi ljudi nisu dali većinsko povjerenje i imenovali ga za kandidata za župana, već je s 24 glasa tu privilegiju dobio Dean Hunjadi, aktualni načelnik Općine Sveta Marija. 

Hunjadi je ovaj novi prevrat u SDP-ovoj politici nazvao "sumrakom demokracije". Bilo kako bilo, iz još službeno nepotvrđenih informacija iz Zagreba sve upućuje na to da je čelni čovjek SDP-a i međimurski župan Ivica Perhoč postao glavni povjerenik SDP-a za Međimursku županiju i da su sve dosadašnje odluke županijskih SDP-ovih tijela pale u vodu. 

Tako je Perhoču jedinom omogućena ponovna kandidatura za župana na nadolazećim izborima. Ogorčenje što Zagreb ponovo odlučuje umjesto Međimurja među međimurskim SDP-ovcima je veliko. Župan Ivica Perhoč nije htio komentirati ovaj prevrat, uputivši nas po odgovore u Zagreb.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Ray Barone 22.12.2012.

    Raspada se partija...treba glasat za bilo koga samo ne za HDZ/SDP i njihove priljepke...baš u inat svemu tome...

  • WOMANIZER 20.12.2012.

    hah!

  • goran 987 20.12.2012.

    Na takav nedemokratski način postati župan to je ispod nivoa tog gospodina .Što mu bi??

Komentiraj...
Vidi sve komentare