To je to što me zanima!

Odlučuju kako dalje: Mostovci se sastaju na tajnoj lokaciji

To je za nas prevažan projekt, kao i za budućnost ove zemlje. Ako on propadne, vjerujte, i mi ćemo kofere u ruke i put Njemačke, naglasila je Ružica Vukovac
Vidi originalni članak

Članovi Mosta će se tijekom vikenda povući na tajnu lokaciju i tamo bi trebali na miru razgovarati o svojim budućim potezima, piše Tportal. 

Podsjetimo, u ovom su tjednu predstavnici Mosta počeli razgovore s HDZ-om i SDP-om. Ponudili su im stvaranje vlade nacionalnog jedinstva

Ružica Vukovac, aktualna načelnica slavonske općine Velika Kopanica, ali i članica Nacionalnog vijeća Mosta, rekla je kako članovi nisu vezani nikakvim ugovorom te da ih drži isključivo vjera u projekt.

- Ne moramo te riječi stavljati na papir da bi bili odani Mostu. To je za nas prevažan projekt, kao i za budućnost ove zemlje. Ako on propadne, vjerujte, i mi ćemo kofere u ruke, pa put Njemačke i Švicarske - rekla je Vukovac.

HDZ je to odbio, a u SDP-u su poručili Mostu kako bi to bila izdaja birača koji su im dali glasove. Nakon toga opet se sastalo Nacionalno vijeće Mosta na kojem nije bio Drago Prgomet. Kasnije se pokazalo da je Prgomet u to vrijeme bio na sastanku sa Zoranom Milanovićem. Prgomet je nakon toga izbačen iz Mosta. 

Prgomet je rekao da je Božo Petrov znao za njegov sastanak s Milanovićem, no Petrov je to demantirao. Most idući tjedan očekuju novi razgovori sa SDP-ovom i HDZ-ovom koalicijom.

Idi na 24sata

Komentari 267

  • Razum999 15.11.2015.

    Ostajte ovdje !! sunce tuđeg neba neće vas grijati kao ovo naše ....

  • Izrazito izvanredan 14.11.2015.

    prije bih rekao da će Petrov u osami pokušati nagovoriti ostale zastupnike da daju podršku HDZ-u. Petrinu će lako nagovoriti, on ionako nema čvrsti stav za ostale ne znam.

  • ivozozo 14.11.2015.

    sad će da bidne dernek na naš račun,sve stranke u zatvor i počet iznova banda svi skupa

Komentiraj...
Vidi sve komentare