To je to što me zanima!

Odmor: Pomalo, Željko! Fani i sinčića provozao na jet-skiju

Od napornog posla u Saboru Željko Kerum je pobjegao u svoj hotel u Rogoznici na odmor. U opuštenom izdanju sa šeširom na glavi uživao je sa sinom i suprugom
Vidi originalni članak

Prva polovica 2013. godine nikako nije išla na ruku Željku Kerumu. Prvo je upao u velike financijske probleme, a onda je i izgubio gradonačelničku poziciju na lokalnim izborima.

Kako bi se spasio, Kerum je prodao sve trgovine, golemu jahtu, a dugovi su toliki da će morati prodati i nedovršeni hotel Marjan. Po Splitu se već neko vrijeme priča da je hotel već prodan, iako je Kerum to demantirao. Pomoć je prezaduženom Kerumu ponudio i novi gradonačelnik Ivo Baldasar. Da razbistri glavu i ne misli na probleme, bivši splitski gradonačelnik otišao je sa suprugom Fani i sinčićem Franom u Rogoznicu, gdje ih je fotografirala naša čitateljica. Obitelj Kerum tamo se odmara u Željkovu hotelu. 

Prije nekoliko dana obitelj je uživala u vožnji jet-skijem. Supružnici su sinu odjenuli sigurnosni prsluk i provozali se s njim po luci. Glavni za upravljačem bio je Kerum. U opuštenom izdanju sa šeširom na glavi, stavio je sina u krilo, a njega je obgrlila supruga Fani. 

Idi na 24sata

Komentari 87

  • gljiva_1_1 10.08.2013.

    željko,fani je ko bombončić

  • gljiva_1_1 10.08.2013.

    ne bi je zaobišo ko nevrijeme zagreb

  • gljiva_1_1 10.08.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare