To je to što me zanima!

Odobrili projekt! Ivan Đikić napreduje u borbi protiv raka

Nakon godina planiranja izgradit će novu zgradu za Frankfurtski institut za rak čiji je godišnji budžet oko 6,5 milijuna eura, ili više od polovice cjelokupnog državnog budžeta za znanost u Hrvatskoj.
Vidi originalni članak

Otkako se odselio u Frankfurt, znanstvenik Ivan Đikić s kolegama je dobio 116 milijuna eura od federalne i lokalne države Hessen za realizaciju projekta u borbi protiv raka. Jutarnji list navodi da će nakon godina planiranja, izgraditi novu zgradu za Frankfurtski institut za rak čiji je godišnji budžet oko 6,5 milijuna eura, ili više od polovice cjelokupnog državnog budžeta za znanost u Hrvatskoj.     

>>> Više pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 58

  • Miške 18.02.2019.

    Ovo je izniman znanstvenik i čovjek. Skromno je govorio da još nije izmislio lijek protiv raka .Moj brat je imao rak prostate u poodmakloj fazi, nakon 2 sata operacije koja je trebala trajati 5 sati, prestali su operirati i zatvorili ga. Družica mog bratića je studirala sa Đikićem i upisala mog brata u "pokusne kuniće" za isprobavanje lijeka proti raka. Nakon 10 tretmana, rak je potpuno nestao i moj brat danas ima 83 godine. Sad je taj lijek na listi HZZOa.

  • 18.02.2019.

    lijek za rak nije u interesu farmaceutskim koncernima i oni znaju da Đikić tome otkriću još nije blizu,a ako jednog dana i bude pitanje je da li će tada još dočekivati slijedeća jutra.

  • Hiroo_Onoda 18.02.2019.

    Ovako nešto se kod nas ne može dogoditi. Dokle god imamo ministra koji zaključuje da jedan svećenik može više koristiti od cijelog bolničkog tima - nema nade!

Komentiraj...
Vidi sve komentare