To je to što me zanima!

'Odsjekli su mi bili šake, a dobili su 4 godine zatvora'

KRVAVA ČETVORKA: Mihajla (28) lani je napalo četvero mještana. Pokušali su ga ubiti sjekirom. Nepravomoćno su ih osudili na vrlo male kazne
Vidi originalni članak

Presuda je sramotna, kazne su jako male, i to za djelo teškog pokušaja ubojstva. Pa kako su svi četvero mogli dobiti istu kaznu, a dobro se zna tko je sve organizirao i tko me najviše ozlijedio, ogorčen je Mihajlo Stojanović (28) iz Gospića. Njega su u travnju prošle godine oko 22 sata ispred kafića Kesten u Gospiću čekali Ivica Jurković, Ankica, Pavo i Marko Jovanović. Počeli su ga tući kolcima. Mihajlo je pao, a tad mu je Ankica uperila pištolj u glavu. Pokušala je pucati, ali se metak zaglavio u cijevi. U međuvremenu, Mihajlo je uspio pobjeći do drugog kafića. Marko i Ivica su ga stigli i ponovno srušili na pod.
- Pao sam, a tada me Marko počeo sjekirom tući po lijevoj ruci, a Ivica mi je sjekirom pokušavao odsjeći desnu ruku. Htjeli su me sjekirom pogoditi u glavu, no to sam uspio blokirati. Ankica mi je cijelo vrijeme držala pištolj uperen u glavu prijeteći da će me upucati ako se budem branio - objasnio je Mihajlo. Dodao je da su mu šake visjele na koži te da mu je lubanja napuknula 7 centimetara.
- Jako sam loše, teško radim rukama, u velikim sam psihičkim problemima, a najviše me boli što više nikad neću moći raditi rukama. Država će me morati poslati u mirovinu, a željan sam posla i života. Uništili su mi život, i život moje obitelji. Još sam na liječenju, a da nije bilo dr. Kirina i dr. Vukelića, ne bih danas bio tu - kaže ogorčeno Mihajlo.
Četvorku su na sudu u ponedjeljak u Gospiću nepravomoćno osudili na 4 godine zatvora za djelo teškog pokušaja ubojstva.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • LowRider 05.07.2010.

    jedino ti ovako ostaje da ti njih pokokaš i praviš se lud,dobiš 5 god. i čao đaci! ili da sad mirno spava kad su na slobodi \"ljudi\" koji su ga htjeli osakatit kada pištolj sva sreća nije opalio!

  • Mali Mujo 05.07.2010.

    Ovo mi je najjače kad ih puste na slobodu haha... pa ce ih sad sljedecih 5 godina tražit di su po bosni, a to sta su provali ubit covik i sta bi mogli ponovit djelo to nema veze hahahahaha.... ovo je prejako... zasto ja radim moj boze zasto me nisi stvoria ka kriminalca

  • bbela 05.07.2010.

    Di ima dima ima i vatre..lik mi ne izgleda nevino,a i neznam zasto bi njih 4 tukli tako neduznu osobu..lik je vjerojatno dobio sto je zasluzio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare