To je to što me zanima!

Odslužio osam mjeseci kazne: Sabo je pušten iz Remetinca

Pušten je iz Remetinca gdje je bio na izdržavanju zatvorske kazne na koju je osuđen zbog dva slučaja podmićivanja zastupnika vukovarskoga Gradskog vijeća
Vidi originalni članak

Bivši vukovarski gradonačelnik Željko Sabo pušten je iz Remetinca gdje je bio na izdržavanju osmomjesečne zatvorske kazne na koju je osuđen zbog dva slučaja podmićivanja zastupnika vukovarskoga Gradskog vijeća, javlja HRT.

Sabo je zbog podmićivanja zastupnika nepravomoćno bio osuđen na 16 mjeseci zatvora, ali mu je Vrhovni sud, potvrđujući osuđujuću presudu osječkoga Županijskog suda, odredio djelomično uvjetnu kaznu. To znači da će bivši vukovarski gradonačelnik nakon što je izdržao kaznu zatvora, još osam mjeseci biti na uvjetnoj slobodi. 

USKOK je Sabu teretio da je sredinom 2013. nakon neuspjelog konstituiranja vukovarskoga Gradskog vijeća, u nakani da SDP-u osigura većinu, HDZ-ovoj vijećnici Mariji Budimir ponudio mjesto člana Nadzornog odbora "Borova" te dužnost predsjednice Gradskog povjerenstva za europske integracije uz naknadu kako bi postala vijećnica SDP-a u Gradskome vijeću, ali je ona snimila taj razgovor.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • AUSSIE 28.12.2015.

    Bio je u Remetincu ili Lipovici?Nešto mi se pobrkalo ali drugi put će sigurno u Lipovicu,ima toga još,garant.

  • zekiio 28.12.2015.

    covjek 100 posto postrn bijo jr fanas u posti

  • Linz 28.12.2015.

    Razumijem ja vas ali razumite i vi mene. Ja sam pošteno radio za SDP, izlagao sam se opasnosti da me uhvate i otjeraju na robiju. Sad tražim da poravnamo račune i gotova stvar !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare