To je to što me zanima!

Oduzeo prednost kod Požege: Troje ljudi i dijete su ozlijeđeni

U Polu je bio otac s 10-godišnjim djetetom, dok je u Hyundaiju bilo dvoje starijih ljudi. Jedna putnica glavom je razbila staklo. Nesreća se dogodila kada je Hyundai oduzeo prednost pri skretanju
Vidi originalni članak

Troje odraslih i jedno dijete ozlijeđeni su u prometnoj nesreći u mjestu Bektež oko 16 sati, javlja Požega.eu. Uzrok nesreće je navodno oduzimanje prednosti na skretanju iz Bekteža prema Gradištu. 

Kako doznaje Požega.eu, VW Polo požeških registracija išlo je iz Našica prema Požegi, dok je Hyundai požeških registracija u suprotnom. Hyundai je skrenuo s glavne ceste na sporednu i oduzelo prednost Polu. Izravno su se sudarili. 

U Polu je bio otac s 10-godišnjim djetetom, dok je u Hyundaiju bilo dvoje starijih ljudi. Prema riječima zapovjednika Dobrovoljnog vatrogasnog društva Kutjevo Tomislava Ašenbrenera, otac je pratio dijete u kolima Hitne pomoći, ali nije znao koliko su ozljede djeteta teške. U Općoj županijskoj bolnici Požega potvrdili su nam da dijete nije teže ozlijeđeno. 

- Za sada ne vidimo da se radi o nečem ozbiljnijem. Dijete je natučeno - rekao nam je dr. Goran Zukanović, abdominalni kirurg.

Vatrogasni zapovjednik Ašenbrener rekao je da je u nesreći ozlijeđena i žena.

- Suvozačica u automobilu Pola glavom je razbila staklo vozača i bila je krvava, ali pri svijesti. Pomogli smo joj i nosilima smo je prenijeli do kola Hitne pomoći. Žalila se na bolove u koljenu i u leđima - rekao je Ašenbrener. Također, još dvojica muškaraca žalila su se na bolove u prsima te je jednog odvezla Hitna pomoć. Cesta je zatvorena zbog očevida. 

Uskoro više... 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • NivesG 09.10.2019.

    Smrt nas zanima, ne preživjeli.

  • Korísníčko íme 08.10.2019.

    Skrenuti s glavne ceste u ovom slućaju znaći produžiti ravno prema Gradištu dok glavna cesta skreće desno, prudužiš ravno i presjećeš traku onom koji se vozi u suprotnom smjeru. Malo nepažnje i imao hrkljuš.

Komentiraj...
Vidi sve komentare