To je to što me zanima!

Odvest ću te na vjenčanje... na Rivu: Za svadbene fotke pozirali s tisućama navijača u Splitu

Ivana i Nino vjenčali su se u subotu u crkvi sv. Frane, a kao bračni par iz crkve su izašli bašu u trenutku kada je Hrvatska osvojila broncu u dalekom Katru
Vidi originalni članak

Nakon što su crveno-bijele kockice jučer prekrile centar Zagreba, danas su 'dress code' i na Rivi u Splitu gdje su brojni navijači dočekali nogometaše. A među njima je bila i jedna djevojka u vjenčanici s mladićem u svečanom odijelu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, novopečeni mladenci Ivana i Nino Marković odlučili su baš na tom mjestu pozirati za vjenčane fotografije, koje će ih sigurno dugo vremena podsjećati na najljepši dan.

Njih su se dvoje vjenčali u subotu u crkvi sv. Frane, a kao bračni par iz crkve su izašli bašu u trenutku kada je Hrvatska osvojila broncu u dalekom Katru. Osim što su se danas na rivu došli fotografirati, došli su i kako bi pozdravili brončane splitske reprezentativce.

SLAVLJE DILJEM HRVATSKE Split, Zadar i Varaždin dočekali su 'vatrene'. Budimir i Brozović zapjevali 'Lijepa li si' u Gorici

- Naše vjenčanje ostat će zapamćeno svima kao dan kada je Hrvatska postala brončana, fantastičan osjećaj - kazali su za Dalmatinskiportal.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Piver 19.12.2022.

    boze gluposti

  • p189 19.12.2022.

    Glupost je kao i svemir beskonačna

  • 19.12.2022.

    Ostali vi zajedno, uz dvoje dijece barem, nekih 30-godina! 😂 Sretno! Imati cete slike za uspomenu....

Komentiraj...
Vidi sve komentare