To je to što me zanima!

Odvjetnica: Čavajda podnijela žalbu povjerenstvu na Rebru

Odvjetnica, Vanja Jurić, za N1 je rekla kako povjerenstvo sada ima rok od tri dana, odnosno do ponedjeljka da donesu odgovor na tu žalbu
Vidi originalni članak

Mirela Čavajda podnijela je u petak navečer žalbu drugostupanjskom povjerenstvu KBC-a Zagreb na odluke zagrebačkih bolnica koje su odbile obaviti prekid trudnoće nakon nalaza o teškom stanju ploda.

Njena odvjetnica, Vanja Jurić, za N1 je rekla kako povjerenstvo sada ima rok od tri dana, odnosno do ponedjeljka da donesu odgovor na tu žalbu. 

NEMA REGISTRA MEDICINARA S PRIZIVOM Što je priziv savjesti: Nije vezan samo uz pobačaj, ovi slučajevi izazvali su rasprave u Hrvatskoj

U odgovoru moraju reći proizlazi li na temelju dokumentacije mogućnost da će dijete imati teške tjelesne ili duševne malformacije.

Postoji li takva mogućnost, odluka je na majci, rekla je odvjetnica. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • inferno tower 07.05.2022.

    Gospođa Mirela ( ostani hrabra i svoja na svakom koraku , jer život je borba ljepota življenja) je podnjela , ali 'glasnogovornica' vanja govori .... pitanje je tko je tu kome tko sa prednošću !?

  • 07.05.2022.

    Treba podnesti tužbu Europskom sudu za ljudska prava. Tamo su obrazovani, stručni i nadasve odgovorni ljudi.

  • Selo_malo 07.05.2022.

    Da li postoji iti jedna javna djelatnost u sustavu  RH koja bi bila pošteđena blamaže i afera. Izgrađen  je amaterski, duboko korumpiran sustav bez pravih kompetencija. 

Komentiraj...
Vidi sve komentare