To je to što me zanima!

Odvjetnik Đinđićevih: Ubojstvo premijera je naručio N. Čović

Ako je to zaista izjavio odvjetnik Srđa Popović, onda je sasvim izvjesno da je on Milošu Simoviću rekao da to kaže, izjavio je bivši potpredsjednik vlade Srbije
Vidi originalni članak

Čovjek kojeg je Miloš Simović naveo pod nadimkom Ćoki, a koji je navodno naručio ubojstvo premijera Srbije Zorana Đinđića je bivši potpredsjednik vlade Srbije Nebojša Čović, kazao je u nedjelju odvjetnik obitelji Đinđić Srđa Popović podgoričkom radiju Antena M., piše agencija Beta.

- Iskaz Simovića je još uvijek potpuno neodređen. Mislim da je važno što je on posvjedočio da je Tužiteljstvu za organizirani kriminal ispirčao tko je sve bio upleten u atentat, tko je znao, tko je naručivao - rekao je Popović.

Nebojša Čović agenciji Beta rekao je kako je ta tvrdnja besmislena i insinuacija.

- Najgore je odgovarati na besmislene priče i insinuacije. Ako je to zaista izjavio odvjetnik Srđa Popović, onda je sasvim izvjesno da je on Milošu Simoviću rekao da to kaže. Nakon svega što sam doživio s Dejanom Milenkovićem Bagzijem, pa i ovoga sada, nenam više što reći na tu temu - rekao je Čović.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • trubica 20.09.2011.

    šteta đinđića, jedan od rijetkih, ako ne i jedini pošteni političar s ovih prostora

  • walterbranisarajevo 19.09.2011.

    . ..AA SAD ZZERO ISTINE. ..Zoran Đinđić JE PLLATIYOYO GLLAVOM JER BA MISLIO JE DA JE NAŠA TITOVA SFRY-MRTVA ALLi SE VEOMA ZEZNIYOYO KAO SLLobodan MiLLoševiCH,Franjo TUĐman,Arkan,Šušak,Boban AA BOKCA Mi i MNOGi TRENUTNO ŽIVEĆi NACiSSTIČKi DILLKANi OD VARDARA PA DO TRIGLAVA. ..POSLIJE TITA-TITTO. ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare