To je to što me zanima!

Odvjetnik: Je li prihvatljivo da je obitelj tako dugo čekala?

Treba izvući pouke. Je li uobičajeno i prihvatljivo i razumljivo da jedna obitelj gotovo godinu i pol bude u neizvjesnosti i na rubu života i zdravlja, kaže Vinko Ljubičić
Vidi originalni članak

Nakon što je DORH u Karlovcu objavio rezultate DNK analize kostiju i zuba koji su pronađeni u utorak kod Josipdola i koja je potvrdila da je definitivno riječ o nestaloj Antoniji Bilić, javio se i Vinko Ljubičić, odvjetnik obitelji Bilić.

Ljubičić tvrdi kako obitelj Bilić sve do 19,45 sati nije znala ništa o rezultatima analize, iako su bili poznati nekoliko sati ranije. 

- Slučaj je sada vjerojatno zaključen. Ali, iz njega bi trebali izvući pouke. Je li to uobičajeno i prihvatljivo i razumljivo da jedna obitelj gotovo godinu i pol bude u neizvjesnosti i na rubu života i zdravlja - kazao je odvjetnik obitelji Bilić Vinko Ljubičić za središnji Dnevnik HRT-a.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • BOROVINA 03.12.2012.

    Nije mi jasno koliko pritisnutih minusa za odano poštovanje i sućut obitelji Bilić. Ne mogu naprosto vjerovati u toliku bešćutnost, no što je tu je. Da je neko član obitelji ovih koji pritišću i to bez ikakve veze minuse pitala bi ih onda kako se osjećaju.

  • AlenGašpić 30.11.2012.

    "Pametni" odvjetniče,a što ju ti nisi pronašao...i da...reci koliko si para zaradio na tuđoj tragediji..I još imaš hrabrosti nekoga kritizirati!!!Srami se!!P.S.Da lise netko upitao tko je počinitelj??I ako je Paravinja tko su pomagači??

  • BlackRaven 30.11.2012.

    Kad mu nisu htjeli/smjeli stavit jajca u šrafštok.. Šta ćeš ova nova vremena i demokracija , nesmije se više bit "nekulturan" nit prema najgorem ološu, nego sve finjaka i u rukavicama..Jer bi još mogao ostat bez posla i zaradit tužbu za policijsku brutalnost..Ovo više nema veze s mozgom sve zajedno..

Komentiraj...
Vidi sve komentare