To je to što me zanima!

Odvjetnik Krsnik: Prate me, a vrlo vjerojatno i prisluškuju

Bandićev branitelj tvrdi kako DORH kao ustanova nema nikakvu kontrolu te da radi na poticaj izvršne vlasti. Ponovio je kako je uhićenje Bandića 'politički proces'
Vidi originalni članak

Odvjetnik Milana Bandića Krešimir Krsnik u razgovoru za Novi list rekao je kako kao odvjetnik izražava bojazan da ga se trenutačno prati i prisluškuje te zaključio kako je ''vladavina prava '80-ih u komunističkoj Jugoslaviji bila manje ugrožena nego sada u Hrvatskoj''. 

Osvrnuo se na svoju tezu da je njegov klijent uhićen kako bi se skrenula pažnja sa suđenja Perkoviću i Mustaču te ponovio kako je Bandić politička osoba protiv koje se vodi politički proces. Dodao je kako je borba protiv korupcije i kriminala ''samo floskula koju u javnost gura ustanova koja provodi istragu''. Tvrdi da je DORH ''izvan svake kontrole''.

Rekao je kako njegov klijent smeta svim političkim strujama. Poručio je kako nema dokaze da DORH funkcionira na poticaj izvršne vlasti, ali dodao da nad tom ustanovom nitko nema kontrolu te da to baca sumnju na zloupotrebe. 

Idi na 24sata

Komentari 105

  • pijanstvo 28.10.2014.

    otklizale su jbg. http://www.youtube.com/watch?v=nj3zDDK-L5M

  • ljubica ljubičica_1 28.10.2014.

    Kad nemate argumenata onda je najbolje reć da vas prate ,prisluškuju i što još.

  • Bassa_1 27.10.2014.

    Mislim da je Krsniku najveći problem što još ne zna za što će sve njegovog klijenta optužiti jer istraga ide paralerno s podizanjem optužnice. I svako malo ispliva nešto novo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare