To je to što me zanima!

Odvjetnik obitelji Bilić: Suđenje Draganu Paravinji bilo pošteno

Postoji mogućnost da je Vrhovni sud tako odlučio s obzirom na činjenicu da je Antonijino tijelo pronađeno nakon donošenja presude, rekao je odvjetnik Ljubičić
Vidi originalni članak

Vinko Ljubičić, odvjetnik obitelji Bilić je komentirao odluku Vrhovnog suda kojom se djelomično ukida presuda Draganu Paravinji. 

- Županijski sud u Šibeniku utvrdio je sve činjenice koje su bile važne za ovaj slučaj i donio je poštenu presudu. Treba vidjeti odluku Vrhovnog suda, međutim, ono što se u ovom trenutku može kazati jest da postoji mogućnost da je sud tako odlučio s obzirom na činjenicu da je Antonijino tijelo pronađeno nakon donošenja presude - rekao je Ljubičić za Šibenski portal.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • sala 15.04.2014.

    ma kada su nasli tijelo od antonije , di to u kojoj prici , kome se to pogorsalo

  • Zagorski HRzan 15.04.2014.

    i ja sam se držal pošten dok sem došel z kurveraja tok duge dok se ne seznala prava istina

  • Lina39 15.04.2014.

    Čemu pravdanje zločina koji je počinjen ?!! Vrhovni sud je samo tražio ponovljeno suđenje!Ima dovoljno dokaza pronađenih kod prvog suđenja da samo za to može biti osuđen.A pronađeno tijelo pokojne Antonije je jedini razlog zašto mu se sudi ponovo.Na njoj je sigurno bilo tragova nasilne smrti koju je i sam opisao !Sigurna sam da ga nitko ne bi želio vidjeti pokraj svoje sestre,djeteta.... nakon svega.

Komentiraj...
Vidi sve komentare