To je to što me zanima!

Odvjetnik pariškog terorista: 'Ma on je glup k'o pepeljara!'

Predvodnik terorističkog napada na Pariz u kojem je umrlo 130 ljudi u utorak je napokon izručen Francuskoj, a njegov odvjetnik kaže da 'ima inteligenciju prazne pepeljare'...
Vidi originalni članak

Salah Abdeslam je, podsjećamo, uhićen u Belgiji 18. ožujka, nakon puna četiri mjeseca uspješnog bijega od Francuskih i Belgijskih službi. Podrijetlom Marokanac, Abdeslam je u utorak izručen Francuskoj i to helikopterom uz najjače moguće osiguranje. 

On će se danas pojaviti pred sucem nakon čega će biti prebačen u jedan pariški zatvor. U Francuskoj će ga predstavljati odvjednik Frank Berton nakon što ga je u Belgiji predstavljao Sven Mary koji pak nema nimalo lijepe riječi za Abdeslama, piše Vice.  

- Ne znam hoću li nastaviti raditi na njegovoj obrani i sada kada je u Francuskoj. Već su me nekoliko puta napali zbog toga - i verbalno i fizički, iskren je Mary, a posebno je zanimljivo njegovo mišljenje o Abdeslamu.

- Ma Abdeslam je mali šu*ak koji je počeao kao sitni kriminalac. On se povodi, on nije nikakav vođa. On je glup k'o prazna pepeljara i k tome misli da živi u video igri. On i njegovi prijatelji uspjeli su u namjeri da osramote cijelu religiju, jasan je bio Mary. 

Idi na 24sata

Komentari 56

  • Prepelita 30.04.2016.

    Kakvo saslušanje, suđenje, odmah metak, jeftinije je i učinkovitije!

  • andrijaxyz 29.04.2016.

    najbolje za njegovu obranu biti glup, pitanje glasi, ko je pametan kriminalac, sitni su u zatvoru... krupni na pozicijama, na vrhu nečega što vlada. Ovce smo mi....

  • lorenika 28.04.2016.

    da je u Hrvatskoj poslali bi ga 6 mj.na obavezno liječenje i pustili na slobodu jer bi rekli da je u trenutku svega toga bio neuracunjiv .

Komentiraj...
Vidi sve komentare