To je to što me zanima!

Odvjetništvo fotografkinju iz Splita optužilo za prostituciju

Fotografkinja je seksualne usluge oglašavala preko interneta. U oglasu je navodila da nudi "spas od dosadnog života", a za uslugu od 24 sata je tražila čak 900 eura
Vidi originalni članak

Općinsko državno odvjetništvo u Splitu podiglo je optužnicu protiv fotografkinje (41) iz Splita zbog oglašavanja seksualnih usluga preko interneta, piše Slobodna Dalmacija. U oglasu između ostalog piše kako žena nadimka Pia "nudi spas iz dosadnog života" te za uslugu od 24 sata traži 900 eura. 

Sat vremena usluga koštao je 200 eura, a svaki dodatni sat još 100 eura. 

Oglas je bio na engleskom jeziku, a fotografkinja je pozivala “zainteresirane klijente, muškarce, žene ili parove, koji žele uzbuđenje i avanturu u dosadnom životu i koji neće biti razočarani”.

>>> Više pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 43

  • TOMI202 11.05.2013.

    Žena je probala zaraditi pošteno novac, a najveće prostitutke sjede u tamo gdje su plaće 40000.kn i nitko im ništa ne može jer imaju imunitete. Pametni Mađari, Nijemci i druge europske zemlje su to ozakonili i sada ubiru dobar porez, jedino mi imamo jako moralne političare od kojih su i neki također koristili slične usluge pa sada to ne žele ozakoniti.

  • otaWa 11.05.2013.

    za te peneze sigurno vraški dobro zna svoj posel..

  • arcanius 11.05.2013.

    pa ti živi u ovoj prčiji od države.... nemreš ni mufom za kruh zaraditi.... ajde da je druge podvodila, nego rentala dio svojeg tijela.... nije ni maloljetna!!!!!....fakat ne razmem kaj je loše napravila?.... lupi joj kaznu za neplaćen PDV i amen.... neka žena radi ako želi....

Komentiraj...
Vidi sve komentare