To je to što me zanima!

Odvratna tradicija: U Kini počinje festival jedenja pasa

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Deset tisuća pasa i ove će godine biti ubijeno i pojedeno u južnokineskom gradu Yulinu na dan ljetnog solsticija. Iako mnogi Kinezi odustaju od ove tradicije, ona i dalje živi. Oprez - uznemirujući video!
Vidi originalni članak
Idi na 24sata

Komentari 68

  • deshru 02.07.2014.

    sve u svemu ovo jako podsjeća na boksove za zgoj pilića.... koje mi humano tovimo i jedemo... samo to.....

  • unbeliveable 24.06.2014.

    A jakog naslova-"odvratna tradicija". Kako uopće za ičiju tradiciju možete reć da je odvratna? Ko da bi sad netko rekao za naše izjedanje janjaca i odojaka da je odvratna tradicija. Zato što su peseki slatki? I janje je slatko. Koje licemjerje. Onaj tko jede meso nema pravo govorit nekome drugome koje je meso "ispravno" za jelo. Jedino što je meni odvratno ubijanje životinja iz zabave, prežderavanje i bacanje tog istog mesa. Meso je hrana i prema njemu se treba odnositi s poštovanjem. A svim zaluđenima koji će mi imat potrebu odgovorit da je meso ubojstvo nek odu lavovima reć istu tu stvar pa da ih se riješimo.

  • 23luna 23.06.2014.

    bože čuda velikoga,svatko jede što mu paše,a ako imaju manjka peseka slobodno dođite u Sesvete ima lutalica kao u priči,pa čak i oni što svuda smetle ( jer imaju " odgovorne " vlasnike ) su na raspolaganju

Komentiraj...
Vidi sve komentare