To je to što me zanima!

Oglasio se i Agrokor: Zajedno s partnerima analiziramo opcije

Imamo izrazitu podršku naših investitora koji aktivno sudjeluju u procesu i javnost ćemo pravodobno izvijestiti o postignutim rezultatima, priopćili su iz Agrokora
Vidi originalni članak

Nakon premijera Andreja Plenkovića i brojnih političara o situaciji u Agrokoru oglasili su se i iz same korporacije. 

- S obzirom na brojne upite, želimo kazati da Agrokor zajedno sa svojim partnerima analizira sve moguće opcije stabilizacije poslovanja društva, posebno vodeći računa o zaposlenicima, dobavljačima, investitorima, potrošačima i ostalim partnerima. Imamo izrazitu podršku naših investitora koji aktivno sudjeluju u procesu i javnost ćemo pravodobno izvijestiti o postignutim rezultatima - priopćili su iz Agrokora.

Podsjetimo, u nedjelju 5. ožujka u noćnim satima održan je sastanak vlasnika koncerna Agrokor Ivice Todorića, šefa financija Ivana Crnjca te najužeg tima Vlade i Sabora u kojem su bili predsjednik Vlade Andrej Plenković, predsjednik Sabora Božo Petrov, te ministri Zdravko Marić i Martina Dalić.

Sastanak je održan nakon dramatičnih konzultacija u HDZ-u u kojima su zaključili da država svojim novcem ne može spašavati Agrokor te da bi Ivica Todorić trebao otići sa čela kompanije, jer koncernu prijeti slom zbog prezaduženosti i pritiska vjerovnika, prenosi N1.

Idi na 24sata

Komentari 209

  • ivič 16.03.2017.

    kako može mirno spavati,u kojim uvjetima Pikovci rade,za bjedu od plače.koja im još nije ni na raćunu?Njegva kčer kupi torbicu dok druge majke rintaju 10 mjeseci za to!Ko normalan može biti rad u tri smjene,pod kamerama za netto 2200 kuna?Kako da živi i bude zadovoljan?

  • Miške 16.03.2017.

    Sve je to on već davno analizirao sa Tuđmanom, Gregorićem, Valentićem, Lukovićem, Prkom ....

  • Marialoren 16.03.2017.

    ne kuzim ovog premjera ,ko da ima bolest ,

Komentiraj...
Vidi sve komentare